Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Lakier czarna perła-Bixy,LedyA6C6,FK..

Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki) 307 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Na 17"

17tki.jpg

Na 19"

19tki.jpg

Jak się pogoda poprawi to umyje brudasa,następny mod to ori bixenon z przodu :cool1:

Opublikowano

o boshe co Ty masz za dekielki?... zerwij te naklejki OOOO bo one są stosowane w podróbach felg i kołpakach co się kupje i wkleja marke :sick3:

Felga klasyk...

Opublikowano
  • Autor

Tak wiem,że dekielki nie ori i do bani szukam na allegro ale narazie niema :embarrassed:.Lepiej wygląda z takimi niżeli bez :gwizdanie:

Opublikowano

Fele większe widać :good:, mi średnio podchodzą może dlatego że na golfie swego czasu dużo tego jeździło, ale jak tobie pasi to ok :good:

A jak z przyśpieszeniem w porównaiu do 17" dużo gorsze. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Szczerze powiedziwszy to nie sprawdzałem.

Opublikowano

to zerwij te naklejki z dekielków

Opublikowano
  • Autor

Da się zrobić :wink4:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 17:20_________________________________________________A jak z przyśpieszeniem w porównaiu do 17" dużo gorsze. :mysli:

W porównaniu do 17" to przyspieszenie niczym się dlamnie nie różni zbytnio,zawsze but i ogień w kotłach :naughty: Zato spalanie dużo większe :polew:

Opublikowano

Da się zrobić :wink4:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 17:20_________________________________________________A jak z przyśpieszeniem w porównaiu do 17" dużo gorsze. :mysli:

W porównaniu do 17" to przyspieszenie niczym się dlamnie nie różni zbytnio,zawsze but i ogień w kotłach :naughty:Zato spalanie dużo większe :polew:

Spalanie większe to swoją drogą, ale ja w golfie po przesiadce z zimowych 16 na 18" czułem wyraźną różnice w gorszym przyśpieszeniu auta a pod maską było 226ps :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Naraźie jeżdze tylko po miasteczku :wink4: spokojnie i dostojnie :embarrassed: ale jak będe gonił do kraju to zacznie się zabawa autostrada :evil: no i polskie drogi wyprzedzanie tirów :kox: wtedy będzie żetelny komentaż :good: [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 21:34_________________________________________________Witam klubowiczów :hi: narazie oprócz zmiany felunku nic nowego nie wprowadziłem.Na założenie czekają już ori bixenony ale dopiero w lipcu jak będe w kraju.Kilka fotek tak na szybko :naughty: Pozdrawiam

Zdj_cie267_A.jpg

Zdj_cie268_B.jpg

Zdj_cie269_C.jpg

Zdj_cie270_D.jpg

Zdj_cie271_E.jpg

Z góry dziękuje za miłe komentarze :notworthy:

[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________A takie kosmetyki podejdą :mysli: Koleszka przejazdem do Sweden podrzucił :naughty:

sonsx.jpg

Opublikowano

widać, że niereformowalny jesteś - kupisz tanio, kupisz 2 razy, mam nadzieję, że w końcu zainwestujesz w dobre kosmetyki np. Meguiar's, Auto Glym i inne, taki Sonax to dobry do Matiza jest, nie traktuj tego jako dobitnej krytyki ale dobrej rady, już raz wkleiłem Tobie link do wątku o pielęgnacji samochodu

Opublikowano
  • Autor

widać, że niereformowalny jesteś - kupisz tanio, kupisz 2 razy, mam nadzieję, że w końcu zainwestujesz w dobre kosmetyki np. Meguiar's, Auto Glym i inne, taki Sonax to dobry do Matiza jest, nie traktuj tego jako dobitnej krytyki ale dobrej rady, już raz wkleiłem Tobie link do wątku o pielęgnacji samochodu

:tongue4:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________Lepsze pieniądze wole inwestować w moje podstawowe hobby WĘDKARSTWO,a samochód rzecz nabyta!!!

Opublikowano

zadbane auto to podstawa, z autem jak z kobietą, jad dbasz tak masz :)

Opublikowano
  • Autor

Żonka

Rodzinka

Wędkarstwo

Samochód

Kolejność się nigdy nie zmieni :no:

Opublikowano

:polew: masz 31 lat a gadasz jak emeryt :polew:

na szczęście mamy demokrację i możesz mieć auto na ostatnim miejscu, mam nadzieję, że będzie długo i bezawaryjnie służyło

Powodzenia życzę :)

Opublikowano
  • Autor

Widze,że się dogadaliśmy.A podziękował,podziękował :hi:

Opublikowano

:hi:

Na 19"

19tki.jpg

Autko :good: na żywo wygląda jeszcze lepiej :gwizdanie: A jak je obniżysz to już całkiem :kox: :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :hi: chcę wymienić popielniczkę razem z ramką jest trochę zniszczona.Obdzwoniłem dziś wszystkie aukcje na allegro,ale niewiem na co się zdecydować :mysli: czarny komplet z dodatkiem chromu,rybia łuska czy taki sam kolor.Dodam tylko,że mam dodatki szczotkowane alu.

Z góry dzięki za porady. :cool1:

popielniczka.jpg

Opublikowano

No taki sam kolor bo po co chesz kombinować? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nowe gratki lecą kurierem podstopnica do kompleciku nakładek oraz popielniczka z ramką podziękowania dla H4mm3R :good:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 21:36_________________________________________________Koledzy takie pytanko po założeniu takich springów nic nie będzie obcierać dodam,że autko stoi teraz na 235/35/19

http://moto.allegro.pl/hr-sprezyny-35mm-audi-a4-8e-b6-b7-2000-i1671570960.html

Podziękował :hi: