Gość davido31 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeszcze sie troche pobawiłem i wyszło teraz własnie cos bardziej nie realnego (chodz jak by sie uparł mozna bylo by takie cos stworzyc ) ta bije wszystkie na łeb. gruby furacz. :th:
Ciepły Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2007 No panie kolego:) pojechales na maxa to mi sie podoba Dzieki
ykk Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 kamil321 mogles jeszcze to lusterko rozlozyc.. A to zielone pod spodem to co to..? Nełony..?
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Chyba 1 raz podoba mi sie VT Keżora bardziej niz sokolnh mam takie samo zdanie. Keżor wygrał :th:
ykk Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Chyba 1 raz podoba mi sie VT Keżora bardziej niz sokolnh mam takie samo zdanie. Keżor wygrał :th: Wrzucac ankietke. :th:
Ciepły Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dziekuje bardzo za wszystkie prace wykazaliscie sie talentem... :oklaski:
grafi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Może ktoś zapoda jakąś dobrą bazę do Vt A tak poza tematem, piszę do Władz Forum może ktoś by utworzył w dziale Na Każdy Temat (albo tam gdzie uzna za słuszne) dział np. Nasze prace Vt i umieścił tam dotychczasowe już zakończone prace i tam również będą sie toczyły następne boje.
Rekomendowane odpowiedzi