Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Demontaż podsufitki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM POTRZEBUJĘ ZDEMONTOWAĆ PODSUFITKĘ W MOJEJ A4 W CELU WYMIANY SZYBERDACHU CZY KTOŚ MOŻE MI POMÓC ??? NIE WIEM JAK DO TEGO DOBRZE SIĘ ZABRAĆ ŻEBY CZEGOŚ NIE POŁAMAĆ. PROSZĘ O WSZELKIE PRZYDATNE INFORMACJE !!! DZIĘKI I POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Kolego nie pisz dużymi literami, ponieważ to oznacza KRZYK! /Hack

Opublikowano

kolego odkręcasz słoneczniki , raczki , i ściągasz wszystkie plastiki z słupków są na wciskach i podsufitka juz wisi tylko na uszczelkach drzwi

pzdr

Opublikowano

kolego odkręcasz słoneczniki , raczki , i ściągasz wszystkie plastiki z słupków są na wciskach i podsufitka juz wisi tylko na uszczelkach drzwi

pzdr

tak tylko dodaj jeszcze że potrzeba do tego min dwóch osób, bo jak mu sie pozagina podsufitka to efekt rozbiórki będzie opłakany.

• 1 rok później...
Opublikowano

panowie - mam takie pytanie - kupilem komplet podsufitki ze wszystkimi slupkami jeszcze sie za to nie wzialem ale mam pytanie .....

ktoredy wyjmuje sie z auta podsufitke, chyba nie trzeba wyciagac szyby ?? :shocked: chodzi o sedana bo w avancie to wiadomo ....

Opublikowano

przez przednie drzwi pasazera, musisz połozyc siedzenia i wbic 2;)

Opublikowano

wszystko fajnie ale to avant :)

Opublikowano

z demontażem podsufitki to będzie bajka trochu gorzej będzie ja wyciągnąc z auta.Ja wyciągalem przez przednie drzwi pasażera,fotele na maxa odchylic do tylu i powoli pod skosem troche z problemami i udało sie wyjąc :wink4:

Opublikowano

witam - podsufitka juz weszla ale mam kolejne pytanie

jak polaczyc kable (3szt) z przedlifta z kablami (chyba az 8) z poliftowej podsufitki ??

Opublikowano

jak polaczyc kable (3szt) z przedlifta z kablami (chyba az 8) z poliftowej podsufitki ??

Możesz troszkę jaśniej

Opublikowano

Możesz troszkę jaśniej

koledze chodzi chyba i podłaczenie lampek.Wstawił posdufitke poliftową z lampkami.Ale z tymi pytaniami to mozna by tak do działu elektrycznego przeskoczyć :mysli::wink4:
Opublikowano

ale przecież tam są takie same kabelki co w przedliftowym tylko dochodzi jeszcze podświetlenie emblematów w naszych rocznikach jest chyba w jednej lampce 3 kabelki na jedną strone czyli wychodzi że jest 6 kabelków tylko a w tej nowej dochodzi podświetlenie czyli jeden kabelek

Opublikowano

a przypadkiem nie ma tam jeszcze czujnika od klimy ?

Opublikowano

hmmm - u mnie byla podstawowa lampka czyli tylko jedna skromna zaroweczka ktora zapalala sie przy otwartych drzwiach

zasilanie to 3 kable plus minus i sterowanie ....

w nowej jest tych kabli wiecej bo mam teraz do podswietlenia przyciski czego wczesniej nie bylo i tutaj pewnie trzeba bedzie pociagnac kabelek od czegos co zapala sie wrac ze swiatlami;

do tego podswietlanie oslon przeciwslonecznych, kontrolka airbag'u pasazera no i to chyba wszystko

z elektryki to ja akurat "noga" jestem ...