Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] [ALL B6] A4 (B6), 1.8T Quattro, 170KM,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem tego wariata:) Jest to moje pierwsze AUDI.

Jak widać jest to wersja USA, 1.8T (170KM) Quattro, 2005r, 100tys przeb. na chwile obecna.

MR-MOTORS - obecnie 200KM.

Wyposażenie:

- jasne skóry

- el. pompowane fotele

- el. regulacja foteli w całym zakresie

- el. reg. podgrzewane lusterka

- quattro

- 17" Felgi (235/45/R17 )

- xenon + spryskiwacze

- skrzynia manual

- 6 poduszek

- halogeny

- trójramienna skórzana kierownica

- 4x elektryczne szyby + blokada tylnych

- el. i podgrzewane lusterka

- domykanie/otwieranie szyb z pilota

- dwustrefowa klima + podgrzewanie siedzeń (przód)

- homelink

- podłokietnik (przód i tył)

- kontrola trakcji ESP

- tempomat

- pakiet oświetlenie (drzwi - wysiadanie i ostrzeganie, oświetlenie przestrzeni nóg pasażerów z tyłu)

- immobiliser

- el. szyberdach

- lotka na tylnej klapie

- alarm z czujnikiem przechyłu

Generalnie z zakupu jestem b. zadowolony i oby tak dalej :>

Pozdr....

IMG_0153.jpg

IMG_01544.jpg

IMG_0156.jpg

IMG_01591.jpg

IMG_0171.jpg

IMG_0172.jpg

Opublikowano

W USA chyba jakiś Chińczyk tym jeździł bo fotel taki nie wysiedziany :decayed: "Dwururka" z tyłu - nie z biedronki ani z allegro - zacnie :kox: Bardzo pozytywny samochód - widać, że dobrze zainwestowałeś te pieniądze tak jak mówisz :)

Opublikowano

No PIękne. Wypasik ładny :)

Jakie Mody w planach?

Bezawaryjności. :good:

Opublikowano

Spoko furka :good: i dobry MOD na poczatek :)

Wersje stanowskie są z reguły nieżle wyposażone wiec szkoda czasu na wymienianie wszystkiego.

Jak na koniec produkcji to nie tak dobrze wyposazony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dziś poleciały oznaczenia z tylnej klapy (model, oznaczenie silnika). Trochę się wahałem, ale nie potrzebnie. Czysta klapa daje za***isty efekt:)

Było deczko jeb..ia, ale warto:)

[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 21:57_________________________________________________

Jak na koniec produkcji to nie tak dobrze wyposazony

Kupowałem po znajomości, więc wybór był prosty. Padło z ogłoszenia od handlarza, lub autko z polecenia od znajomego:)

A podejrzewam, że sam wiesz jak trudno wychaczyć AUDI z tym silnikiem, dobrym wyposażeniem i jeszcze do tego w niezłym stanie. Także jest jak jest, a i tak uważam, że nie jest źle:) Wyjścia na sztuczna pochwę pod kierownicą nie potrzebuję :wink4:

Dzięki za wpis. Pozdr...

Opublikowano

Jak bym miał takie radio to już dawno wpakował bym RNSE :naughty: Auto ładne ale te fotele jakieś takie "naleśniki" płaskie :decayed:

Opublikowano

Dziś poleciały oznaczenia z tylnej klapy (model, oznaczenie silnika). Trochę się wahałem, ale nie potrzebnie. Czysta klapa daje za***isty efekt:)

Było deczko jeb..ia, ale warto:)

[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 21:57_________________________________________________

Jak na koniec produkcji to nie tak dobrze wyposazony

Kupowałem po znajomości, więc wybór był prosty. Padło z ogłoszenia od handlarza, lub autko z polecenia od znajomego:)

A podejrzewam, że sam wiesz jak trudno wychaczyć AUDI z tym silnikiem, dobrym wyposażeniem i jeszcze do tego w niezłym stanie. Także jest jak jest, a i tak uważam, że nie jest źle:) Wyjścia na sztuczna pochwę pod kierownicą nie potrzebuję :wink4:

Dzięki za wpis. Pozdr...

Jak wstawiasz fotki autka to powinienes zrobic tez opis wyposazenia , tak jest przyjete na forum :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym miał takie radio to już dawno wpakował bym RNSE :naughty: Auto ładne ale te fotele jakieś takie "naleśniki" płaskie :decayed:

Na radyjko przyjdzie pora:) Co do foteli to mam spodnie z przyssawkami, żeby dupsko się nie slizgało na zakrętach:)

Pozdr..

Opublikowano

No Kubełki by Ci się przydały. Ale w tym kolorze to chyba Bida :) RNS-e wstawiaj. bo to Symphony to Kiszka. Wiem co mówię bo miłem :):naughty:

Opublikowano

bardzo ładna sztuka, aż dziw bierze, że manual... ;) jak hamerykanie ogarnęli zmianę biegów :shocked:

Opublikowano
  • Autor

bardzo ładna sztuka, aż dziw bierze, że manual... ;) jak hamerykanie ogarnęli zmianę biegów :shocked:

Hahahaaa dobre. Tylko wiesz, u nich jest tak, że podstawa to schowki i uchwyty na napoje, cała reszta to tylko dodatki :polew:

Grunt, żeby było gdzie hamburgiera zamontować i 2L kubek z colą wstawić:)

Pozdr...

[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 11:27_________________________________________________Jeszcze wracając do radyjka. Bardziej myślałem o czymś w stylu:

http://allegro.pl/pioneer-avh-p2300dvd-2din-dvd-usb-gwarpl-wroclaw-i1541153477.html

Opublikowano

Jak dla mnie :good: :good: :good:a najcenniejsze jest to że samochód jest pewny, zadbany i można spać spokojnie, ogólnie fajne auto :oklaski: :a4fan:bezawaryjności :hi:

Opublikowano

piękna :good: i wersja usa :kox: