Artur82 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dzisiejsza wizyta MR Motors - u Dr WITKA Zaczeło sie zle pierwszy pomiar i tylko 114KM...diagnoza Rogallotiego...przepływka po 30 minutach przepływka była już nowa...nastąpiła poprawa ale to jeszcze było nie to Rogalloti lekko sie zdziwił...ale chwila namyslu, klucz w dłon i rozbieranie...osłona poszła wek i Witek zdębiał...klapa gasząca na EGR kompletenie nie w temat poskładana. Dr Rogal zrobil co trzeba i kolejny pomiar, wszystkie graty seria...i ku mojemu zdziwieniu 148,4 KM ...Witek rzekł teraz zaczynam zabawe :yeee: Lekka korekta i wykresik stanał na 182KM ... co słysze silnik w bardzo dobrej kondycji Ale lekko kopcił wiec program stanął na 174,7KM i 373,8 Nm A to wykresik i miniaturka : W drodze powrotnej postanowiem sprawdzic te 60km wiecej i ku mojemu zdziwieniu przy 230km/h cos zaczęło szurac. Zatrzymalem się przerażony i patrze a to osłona skrzyni pod silnikiem sie odkreciła szybki zjazd na bok, osłona do bagaznika i dalej... Teraz auto jedzie jak trzeba :notworthy: DZIEKUJE MISTRZU ROGALLOTII PS. No i co ciekawe Witek powiedział, ze na moich pompkach bez problemu można atakować 200km PS. Jedyny mod to BRAK KATA
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Rezaj BRD , FMIC ..... bo wynik po programie masz bardzo dobry
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pogratulowac wyniku i stanu motorowni
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no na poczatku jak zobaczylem 114,5KM to prawie sie ;( ale Mistrz powiedzial: "spokojnie tak Cie do Bydgoszczy nie puszcze" a co do wiekszego Turbo i FIMC to bedzie
jnx Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witek zainkasował jakąś kase za tą robociznę pozaprogramową ?
MAGIC87 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to jak miałes 114 a teraz taki kox to ladne zdziwienie masz zakladaj FMIC i BRD i masz 200
Grisza79 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dobrze kolega PIXI i MAGIC87 radzi Wynik
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to jak miałes 114 a teraz taki kox to ladne zdziwienie masz zakladaj FMIC i BRD i masz 200 tak tez bedzie...bo w pompki nie musze inwestować ... moje są
MAGIC87 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To sie ciesz ze masz dobre pompki ja czekam na montaż FMIC a pozniej pompki i atakuje
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To sie ciesz ze masz dobre pompki ja czekam na montaż FMIC a pozniej pompki i atakuje ciesze sie jak dziecko...zawsze to mniejszy wydatek przy pozniejszym podnoszeniu mocy
ArkadiuS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jak czytam takie posty nt podejścia tunera do swojej pracy to ogarnia mnie podziw dla jego profesjonalizmu. Witek to prawie jak dinozaur ..........inaczej mówiąc właściwy człowiek na właściwym miejscu :oklaski:. Oby nigdy nie dopadła go rutyna. A Tobie kolego dodam jak Pixi napisał....rezaj dalej bo niedługo poczujesz że mocy będzie brakować hehehe
Artur82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 WITEK jest MISTRZEM w tym co robi!! Jeszcze raz wielkie dzięki dla Rogallotiego a co do namawiania odnosnie dalszego rezania mocy...to program na poczatek...pozniej sie znajdzie jakas wieksz dmuchawa i IC`ek tez wskoczy
marcuso86 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jak sprzęgło chodzi? Masz juz nowe czy jeszcze ori siedzi?
Artur82 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 sprzegło ma około 300tys km przelotu i po programie juz jakieś 15tys km i kompletnie nic się nie dzieje... ...póki co doskwiera brak kasy więc dalsze mody odnośnie mocy poszły na dalszy plan
reikeb Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Powiem że wynik zacny, jak mi na serii taki wyjdzie to będe skakał do góry
Artur82 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 Powiem że wynik zacny, jak mi na serii taki wyjdzie to będe skakał do góry uwierz mi, że program u Dr Rogala jest wart wydanej kasy
reikeb Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Pod koniec listopada będe miał okazje sie przekonać
Rekomendowane odpowiedzi