Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] AWX - Po wizycie w MR MOTORS - 174,7KM i 373,8 Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiejsza wizyta MR Motors - u Dr WITKA

Zaczeło sie zle :confused4: pierwszy pomiar i tylko 114KM...diagnoza Rogallotiego...przepływka :wallbash: po 30 minutach przepływka była już nowa...nastąpiła poprawa ale to jeszcze było nie to :thumbdown: Rogalloti lekko sie zdziwił...ale chwila namyslu, klucz w dłon i rozbieranie...osłona poszła wek i Witek zdębiał...klapa gasząca na EGR kompletenie nie w temat poskładana.

Dr Rogal zrobil co trzeba i kolejny pomiar, wszystkie graty seria...i ku mojemu zdziwieniu 148,4 KM :good: ...Witek rzekł teraz zaczynam zabawe :yeee: :yeee:

Lekka korekta i wykresik stanał na 182KM :evil: ... co słysze silnik w bardzo dobrej kondycji :ad:

Ale lekko kopcił wiec program stanął na 174,7KM i 373,8 Nm

A to wykresik dd404af65007da98med.jpg

i miniaturka : dd404af65007da98m.jpg

W drodze powrotnej postanowiem sprawdzic te 60km wiecej i ku mojemu zdziwieniu przy 230km/h cos zaczęło szurac. Zatrzymalem się przerażony i patrze a to osłona skrzyni pod silnikiem sie odkreciła :polew: szybki zjazd na bok, osłona do bagaznika i dalej...

Teraz auto jedzie jak trzeba

:notworthy: :notworthy: :notworthy: DZIEKUJE MISTRZU ROGALLOTII :decayed:

PS. No i co ciekawe Witek powiedział, ze na moich pompkach bez problemu można atakować 200km

PS. Jedyny mod to BRAK KATA :kox:

Opublikowano

Rezaj BRD , FMIC ..... bo wynik po programie masz bardzo dobry :good:

Opublikowano
  • Autor

no na poczatku jak zobaczylem 114,5KM to prawie sie ;( ale Mistrz powiedzial: "spokojnie tak Cie do Bydgoszczy nie puszcze" :decayed:

a co do wiekszego Turbo i FIMC to bedzie :good:

Opublikowano

Witek zainkasował jakąś kase za tą robociznę pozaprogramową ?

Opublikowano

to jak miałes 114 a teraz taki kox to ladne zdziwienie masz :decayed: zakladaj FMIC i BRD i masz 200 :hi:

Opublikowano

Dobrze kolega PIXI i MAGIC87 radzi :naughty:

Wynik :good:

Opublikowano
  • Autor

to jak miałes 114 a teraz taki kox to ladne zdziwienie masz :decayed: zakladaj FMIC i BRD i masz 200 :hi:

tak tez bedzie...bo w pompki nie musze inwestować ... moje są :kox:

Opublikowano

To sie ciesz ze masz dobre pompki :decayed: ja czekam na montaż FMIC a pozniej pompki i atakuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To sie ciesz ze masz dobre pompki :decayed: ja czekam na montaż FMIC a pozniej pompki i atakuje :decayed:

ciesze sie jak dziecko...zawsze to mniejszy wydatek przy pozniejszym podnoszeniu mocy :kox:

Opublikowano

Jak czytam takie posty nt podejścia tunera do swojej pracy to ogarnia mnie podziw dla jego profesjonalizmu. Witek to prawie jak dinozaur ;)..........inaczej mówiąc właściwy człowiek na właściwym miejscu :oklaski:. Oby nigdy nie dopadła go rutyna. A Tobie kolego dodam jak Pixi napisał....rezaj dalej bo niedługo poczujesz że mocy będzie brakować hehehe :good:

Opublikowano
  • Autor

WITEK jest MISTRZEM w tym co robi!! Jeszcze raz wielkie dzięki dla Rogallotiego :notworthy:

a co do namawiania odnosnie dalszego rezania mocy...to program na poczatek...pozniej sie znajdzie jakas wieksz dmuchawa i IC`ek tez wskoczy :cool1:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak sprzęgło chodzi? Masz juz nowe czy jeszcze ori siedzi?

Opublikowano
  • Autor

sprzegło ma około 300tys km przelotu i po programie juz jakieś 15tys km i kompletnie nic się nie dzieje...

...póki co doskwiera brak kasy więc dalsze mody odnośnie mocy poszły na dalszy plan :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem że wynik zacny, jak mi na serii taki wyjdzie to będe skakał do góry :D

Opublikowano
  • Autor

Powiem że wynik zacny, jak mi na serii taki wyjdzie to będe skakał do góry :D

uwierz mi, że program u Dr Rogala jest wart wydanej kasy :good:

Opublikowano

Pod koniec listopada będe miał okazje sie przekonać :evil: