Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy podejdzie kratka środkowa ze zdrzaka z cabrio s4 do sedana s-line?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!!

Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie tego czy podejdzie do zderzaka typu s-line sedan/avant( tu chyba nie ma różnicy) kratka ze zderzaka S4 cabrio . Szukam już tej kratki ponad miesiąc i ciągle nic :wallbash: :wallbash: . Chodzi mi o używkę bo nie chce kupować nówki sztuki. Na ebay uk. jest to praktycznie nie dostępny towar, na ebay de. jest ale cena zwala z nóg (ponad 100 euro z wysyłką) :confused4: . O allegro nawet nie mówię bo mój kumpel już 4 miesiące szuka i nic . Normalnie cudem i za małe pieniądze(£100) udało mi się kupić kompletny przedni zderzak s-line ale tylko z bocznymi kratkami bez tej środkowej. Nie mogę nigdzie jej znaleźć więc szukam jakiegoś innego rozwiązania i może ta kratka właśnie podejdzie. W sumie nawet dużo nie kosztuje bo £40 z wysyłką. Moze da sie coś z tego wyrezać żeby było prawie jak orginał .

Dla przykładu zdjęcia czym to się mniej więcej różni i jak wyglądają te kratki:

Kratka Audi A4 B6 S-line Sedan/Limuzyna

zderzak_1.jpg

Kratka Audi A4 S4 B6 Cabrio

zderzak_2.jpg

Z góry dzięki za wszelką pomoc

Opublikowano
  • Autor

Nie pasuje :confused4: ...ale na trytytkach bedzi sie trzymac :wink4:

Nie no nie przesadzajmy :decayed: z tymi trytytkami . No cóż jeżeli nie pasuje to pozostaje szukać dalej :confused4: . Dzięki za pomoc

Opublikowano

No co :tongue4: ja tak kiedys jezdzilem 6 miesiecy zanim kupilem od S LINA czarna :kox:

Opublikowano
  • Autor

No co :tongue4: ja tak kiedys jezdzilem 6 miesiecy zanim kupilem od S LINA czarna :kox:

Kupiłeś nówke sztuke , czy udało cie trafić na tańszą używke ? Pytam dlatego bo używke to chyba bardzo ciężko namierzyć . Ebay i allegro już ponad miesiąc przeszukuje i nic :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Kupiłeś nówke sztuke , czy udało cie trafić na tańszą używke ? Pytam dlatego bo używke to chyba bardzo ciężko namierzyć . Ebay i allegro już ponad miesiąc przeszukuje i nic :wallbash: :wallbash:

Kupilem nowke sztuke , z uzywek raczej nie trafisz tak szybko :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wymiarowo ta od cabrio pasuje idealnie do zderzaka s-line?? Moze zamias trytek ja wkleic :decayed:

Opublikowano

Chromik ma troszke inne ksztalty niz od S LINE , a na kleju tez bedzie sie trzymal :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ma ktoś może fotke załozonej atrapy z cabrio do zderzaka s-line :naughty:

Opublikowano

Ja u siebie mam plastikową siatkę w zderzaku bardzo podobną do tych kratek przy halogenach i wygląda :good: polecam .Natomiast mnie nie przestrasza cena aso tylko grill w masce mam od s4 więc kratka w zderzak s-line mi do niczego niepasuje :tongue4:.

Opublikowano

Ja u siebie mam plastikową siatkę w zderzaku bardzo podobną do tych kratek przy halogenach i wygląda :good: polecam .Natomiast mnie nie przestrasza cena aso tylko grill w masce mam od s4 więc kratka w zderzak s-line mi do niczego niepasuje :tongue4:.

Jak mozesz to daj fotke z checia sie temu przyjze :naughty:

Opublikowano

Kolega z nieba spadles z tym tematem bo wlasnie mialem taki sam zakladac.... Zderzak tez kupilem tanio z kratkami ale bocznymi....

Moze jakas ladna siatke dam poki bo nie mam totalnie pomyslu co dalej a kratka od s4 normalnego pasuje ?[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 12:51_________________________________________________

Podeslij ta fotke.Czekamy :):slina:

Opublikowano

To jest link do aukcji allegro tzn nie pamiętam czy to jest dokładnie ta sama siatka bo są różne wymiary oczek http://allegro.pl/vts-siatka-abs-900-x-300mm-czarna-plastik-i1609492240.html .Zdjęcia podeśle może jutro jak wygląda na samochodzie jeśli kogoś interesuje to jeden koleś z forum ma taką siatkę w zderzaku s-line w swojej audi a4 b6.Niestety nie pamiętam kto musicie przejrzeć forum :>.[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 14:58_________________________________________________ Oto fotki grilla panowie :> ptaki nie są moje jakby kto pytał :kox:A i zdjęcia z telefonu ale mam nadzieję że wystarczą.

Zdj_cie0975.jpg

Zdj_cie0976.jpg

Zdj_cie0977.jpg

Z tym górnym grillem trochę mix osła z mułem ale pomyślimy i nad tym :decayed:

Opublikowano

mi sie podoba dzieki za fotki :decayed:

Opublikowano

uciniak dobrze to wygląda :good: walnij sobie ramkę grilla w czarny mat i będzie już całkiem dobrze wyglądać :good:

Opublikowano

Młody właśnie nad tą ramką się zastanawiam ale nie mogę przeboleć rezygnacji z chromów dookoła szyb i nie wiem jak to będzie wyglądać przód czarny a z boku w ramki w chromie? i tak na razie nic nie robię :decayed: Wtedy jeszcze czarne lampy bo inaczej bym nie darował :kox: pomyślimy i nad tym.

Opublikowano

Dobrze jest. ALe na szczescie udalo mi sie dostac grill srodkowy ;d chociaz pieniadze nie te same a wyglad chyba podobny bedzie :) pozdro

Opublikowano

jestem przeciwny druciarstwu, ale ta siatka abs wyglada, calkiem calkiem

Opublikowano

Dla osoby która nie ma pojecia jak wyglada pakiet s-line to wyglada na ori :)