konikpoznan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam! Przedstawię wam moją kochankę rok:1999 silnik:1.8 kolor:wyjątkowy Wyposażenie: -komputer pokładowy -climatronic -trójramienna kierownica S-line -podgrzewane spryskiwacze -centralny zamek z pilota -otwieranie i domykanie szyb z kluczyka -otwieranie klapy bagażnika z kluczyka -podgrzewane lusterka -elektryczne szyby x2 -halogeny przód -radio chorus :/ itd. Moje plany: -przyciemnienie szyb -zmiana felg (białe/czarne) -xenon już jest -żółte halogenyjuż jest -zmiana radia -kupno podłokietnika -usunięcie tylnej wycieraczkijuż jest -tapicerka od s4 (niebieska alkantara+czarna skora) -czarna podsufitka -lekkie obniżenie już jest ale mogłaby leżeć niżej a tutaj zdjęcia: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
jozek726 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ładny kolor auta co do felgi to 18 w bieli + gwint
HARIBO Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Delikatna glebe i jakieś S line 18 i bedzie bajerka auto juz jest ladne
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 no non no ladna tak jak wyzej gleba i ladne kolo
konikpoznan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj założyłem czarne felgi. Są pożyczone także zawsze mogę je oddać. Niestety białych nie jestem w stanie załatwic zeby porównać. Co o tym myślicie?
abdul81 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zdejmij te felgi i to szybko pomaluj je na srebrny i będzie do tego trochę w dół i :good:
HARIBO Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kolego nie pasują czarne daj do jakiegoś lakiernika jeśli nie chcesz sie sam grzebać i pomaluj na srebrno - wzór felgi ładnie podpasuje tym bardziej ze masz chromy relingi czarny teraz nie ma do czego przypasować i auto wygląda jakbys latał na zimówkach , jeśli chcesz dodać "agresywnego sprtowego" smaczku pomaluj ramke grilla sobie na czarny mat ,delikatny zabieg a robi fajny efekt. Jeśli chodzi o felgi to przełam srebrnym auto zrobi sie od razu świeższe, moim zdaniem czarne felgi pasują tylko do brabusa
RafuZG Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no felgi nie pasują chyba że w mat byś dał, i do tego lusterka i relingi dachowe plus ramka. juz lepiej by białe by pasowały
konikpoznan Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autko niestety na sprzedaż. Więcej info w linku http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1646483869
Rekomendowane odpowiedzi