Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Stary ..ja juz Ci mówiłem coś na temat Twojej K. .. w Bierhalle W sumie i racja ... szkoda by było - dobry z Ciebie chłopak, a po co masz się zmarnować :polew: on cos mówił o usmiechu ze i tak by nie dał rady ;P
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l ... widać , że duży twardy cyc z brązowym sutem... ale..no właśnie ..to nie kraina mlekiem i miodem płynąca Hehe.... no to w końcu jak z tym jej cycem? Jest mleko czy nie?
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Ale rozwalają mnie takie rozmowy :kox: mówił ze nie mógłby patrzeć potem na łukasza zreszta w trakcie i tak by go widział :polew: :polew: wiec K odpada
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Stary ..ja juz Ci mówiłem coś na temat Twojej K. .. w Bierhalle W sumie i racja ... szkoda by było - dobry z Ciebie chłopak, a po co masz się pakować na minę :polew: on cos mówił o usmiechu ze i tak by nie dał rady Dokładnie .. Łukasz i K ., to ten sam wyraz twarzy ..ten sam uśmiech :gwizdanie: Łukasz ..nie podołał bym ..
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l ... widać , że duży twardy cyc z brązowym sutem... ale..no właśnie ..to nie kraina mlekiem i miodem płynąca Hehe.... no to w końcu jak z tym jej cycem? Jest mleko czy nie? Nie smakowałem suta wiec nie recenzuje Myślę..że ogolnie jakieś soki puszcza :polew:
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Stary ..ja juz Ci mówiłem coś na temat Twojej K. .. w Bierhalle W sumie i racja ... szkoda by było - dobry z Ciebie chłopak, a po co masz się pakować na minę :polew: on cos mówił o usmiechu ze i tak by nie dał rady Dokładnie .. Łukasz i K ., to ten sam wyraz twarzy ..ten sam uśmiech :gwizdanie: Łukasz ..nie podołał bym .. :polew: :polew: szyba ze "ułyt do" to byś nie widział No na szczęście moja siostra nie jest do mnie w ogóle podobna hmm to chyba dobrze bo nikt nie moze byc piekniejszy od Ciebie :polew: :polew: :kox: osz k**ew
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l No na szczęście moja siostra nie jest do mnie w ogóle podobna Zara sprawdze dokładniej
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l mówił ze nie mógłby patrzeć potem na łukasza zreszta w trakcie i tak by go widział :polew: :polew: wiec K odpada Gorzej jak przy pierwszym razie Ragga zobaczy poźka kiwającego palcem :polew:
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l szyba ze "ułyt do" to byś nie widział Sierściuch Twoja mać ..pisz no ty normalnie ..synu szklarza :polew: :polew:
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l szyba ze "ułyt do" to byś nie widział Sierściuch Twoja mać ..pisz no ty normalnie ..synu szklarza :polew: :polew: CHYBA domyśl sie myśl czasem głową a nie tylko śmigłem czy tam kalafiorem [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 13:37_________________________________________________tata diagnosta
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Gorzej jak przy pierwszym razie Ragga zobaczy poźka kiwającego palcem :polew: Emocje by opadły...i nie tylko emocje :polew: Uderzy sie na Srebrną .. co by Szwagier nie miał kontroli nad przebiegiem wydarzeń [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 01:38:30 _________________________________________________ Zara sprawdze dokładniej :naughty sprawdzaj...nowe foty wrzuciła Grono ?
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Zara sprawdze dokładniej :naughty sprawdzaj...nowe foty wrzuciła no to ja tez chce zobaczyć
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l no to ja tez chce zobaczyć To se musisz znaleźć se poszukam ;P oby poźka znaleść ;P o ile go nie mam
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l e to widzę że szykuje się klubowe wyjście do bierhalle pt "zabieram ze sobą siostrę" :gwizdanie:
Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Uderzy sie na Srebrną .. co by Szwagier nie miał kontroli nad przebiegiem wydarzeń On pojawi się w Twoich myślach więc nie bądź taki cwaniak