Kolkov 8 #1 Napisano 11 Luty 2006 (edytowane) UWAGA!!!W każdy pochmurny i deszczowy wtorek zapraszam na spot do Arkadii, poziom -2, sektor H. W słoneczne i ciepłe wtorki zapraszam pod Stadion Narodowy, Plac nr 1. Aktualne info także na naszym fejsbukowym profilu: Facebook - Ekipa warszawska A4-klub.pl ZAPRASZAM!!! Edytowane 3 Sierpień 2017 przez Kolkov Aktualizaja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 1 #2 Napisano 11 Luty 2006 Ja bym proponowal jakis supermarket wieczorem, parking pietrowy, albo podziemny (zima). Najlepiej cos niedlaeko centrum wola park, blue city, reduta... W koncu spotkam moze kogos z takim samym silniczkiem jak moj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krycho #3 Napisano 12 Luty 2006 A ilu nas jest?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 1 #4 Napisano 12 Luty 2006 Własnie sie nad tym zastanawialem Zarejstrowanych na wawa i warszawa jest 7 uzytkowników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T-żółw 0 #5 Napisano 12 Luty 2006 blue city, reduta... jeszcze jak powiecie, ze od 16:00 w górę to spoty moga być od poniedziałku do piątku w tych rejonach a tak powaznie, to warto pomyśleć nad jakimś mini spotkaniem dla warszawskich i nie tylko użytkowników A4 Fajnie by było jakby wszyscy zarejestrowani z Wawy i okolic pojawili sie. Przyniosę na bank aparat, zeby to uwiecznić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziek 5 #6 Napisano 12 Luty 2006 Spocik bardzo chętnie:) i to szybko bo można się poślizgać 4x4 :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krycho #7 Napisano 12 Luty 2006 Na parkingu to sie nie poslizgasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #8 Napisano 12 Luty 2006 Hmm co do slizgania to w wawie to mam jedna miejscowke na stegnach :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziek 5 #9 Napisano 12 Luty 2006 ja polecam ślizgawke na tyłach byłej giełdy spożywczej na Okęciu. Są nawet opony na torze:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #10 Napisano 13 Luty 2006 ja polecam ślizgawke na tyłach byłej giełdy spożywczej na Okęciu. Są nawet opony na torze:) O tym to jeszcze nie slyszalem ale jak nie ma kraweznikow i nikt nas nie bedzie scigał to czemu by nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krycho #11 Napisano 13 Luty 2006 Chyba wiem o czym mowisz:) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #12 Napisano 13 Luty 2006 Trzeba jeszcze jakis preferowany termin ustalic ale to raczej wchodzi w grę tylko od poniedziałku do czwartku włacznie mysle bo w weekend jak nie szkoła to np. ja jestem w zamościu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krycho #13 Napisano 13 Luty 2006 Ojoj, u mnie na odwrot, ja wolalbym weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziek 5 #14 Napisano 13 Luty 2006 Panowie jak już się zdecydujecie to dajcie znać to Was zaprowadze:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #15 Napisano 14 Luty 2006 Jeśli chodzi o weekendy to co drugi moze mi pasować ale preferowane sa jednak dni robocze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olutek 0 #16 Napisano 14 Luty 2006 no ja tez chetnie sie pojawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #17 Napisano 14 Luty 2006 no to jest juz nas 8 chetnych do spotkania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T-żółw 0 #18 Napisano 14 Luty 2006 generalnie też wolę dni robocze, czekam na jakieś konkretne ustalenia Panowie...bo Pań jeszcze chyba u nas nie ma :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek321 0 #19 Napisano 17 Luty 2006 moż w weeken majowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bladyrs 1 #20 Napisano 17 Luty 2006 bede sledzil ten watek, gdyz do warszawki tez jezdze czasami do promotora na konsultacje, to moze akurat trafie w Wasz zlocik , a chetnie bym Was poznal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Quattro #21 Napisano 17 Luty 2006 Czekam na fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
audia41.6 0 #22 Napisano 20 Luty 2006 Siemanko jestem nowy tutaj ale mam do zproponowania fajna miejscówkę a mianowicie JANKI parking GEANT jest bardzo duży po jest dobrze oSwietlony mozna sie troszkę pościgać jak uważacie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T-żółw 0 #23 Napisano 20 Luty 2006 fajnie, ze zaproponowałes miejscówkę ale... ...dojazd dla mnie fatalny tzn po pracy mega korki o wieczorem to...ja po drogiej stronie Wawy mieszkam, więc odpada proponuje bardziej centralne miejsce..ale nie wiem gdzie komu pasuje :?: ja za ścigania, bączki itp dziękuje...wyrosłem, poza tym nigdy nie lubiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
audia41.6 0 #24 Napisano 20 Luty 2006 ok to żeby było sprawiedliwie to może parking pod stadionem X-lecia ciekaw jestem czy można tam sobie wjechać :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziek 5 #25 Napisano 20 Luty 2006 wjechać można ale jak nas będzie kilku a z tego co widze to ponad 10 to myśle, że długo się nie poślizgamy. Panowie trzeba się decydować bo śnieg topnieje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
audia41.6 0 #26 Napisano 20 Luty 2006 jako takich dużych placów w Wawie raczej nie ma są tylko małe parkingi pod hipermarketami i tylko chyba takie wchodzą w rachube 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #27 Napisano 21 Luty 2006 tylko ze z takich parkingow pod marketami to nas szybko wygonia :/ no ale panowie trzeba sie mobilizować i zrobic spota ja tam jestem do dyspozycji od 18 abym tylko nie musial jechac do Janek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartte 0 #28 Napisano 21 Luty 2006 Witam JA także chętnie sie dołączę, także byle po 18 i byle nie do Janek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
audia41.6 0 #29 Napisano 21 Luty 2006 no dobra chłopaki bo dzis zanotowalem na swoim shit-metrze +5 nieciekawie sie robi a quatro na suchym asfalcie jest gorsze niż przednionapędówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #30 Napisano 21 Luty 2006 jak narazie to mamy 3 miejscowki: okecie, stegny no i stadion X-lecia bo reszta miejsc to malo konkretne to teraz trzeba cos wybrac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach