wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 własnie kupiłem atrape grilla kamei bo mojej a4 i chce załozyc. Jak to zrobic zeby nie uszkodzc starego grilla? jesli powtarzam temat to przepraszam ale nie znalazłem w wyszukiwarace Pozdrawiam
Gość Keżor Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 jeszcze takiego nie było po prostu poodchaczaj stary gril na około i sam wypadnie (jest na zatrzaski)
wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Opublikowano 13 Września 2006 ok nie wiedziałem ze to takie proste...
Gość zdeniu Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 ok nie wiedziałem ze to takie proste... wystarczyło otworzyć maske i popatrzeć :twisted:
wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Opublikowano 13 Września 2006 popatrzalem ale wydaje mi sie ze mechaniz otwierania maski bendzie troche przeszkadzał
pet3r Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 nie bedzie w niczym przeszkadzal - otwierasz i podnosisz maske, do jednej reki bierzesz srubokret - podwazasz zaczepy z jednej strony, przytrzymujesz grill, zeby z powrotem nie wskoczyl i podwazasz reszte. jesli jest to Kamei to przeciez ma dziurke na uchwyt do otwierania maski wiec nie bedzie problemow. przy wymianie uchwyt tez nie sprawia problemow.
reikeb Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Troche odkopie temat ale nie chciałem zakładać nowego mam pytanie czy dolny gril który jest w zderzaku też tak łatwo się wyjmuje czy trzeba cały zderzak przedni zdejmować? Jak ktoś się w to bawił to bardzo prosze o info
reikeb Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No domyśliłem sie ale jakoś idzie sie do nich dostać jak zderzak jest zamocowany do auta czy trzeba zdejmować cały zderzak?
greg2505 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wyjmowałem go bez zdejmowania zderzaka zatrzaski podwadziłem z zewnątrz zagiętym wkrętakiem i wyszedł bez problemu możesz spróbować od środka z góry (tak wyjmowałem grill s-lina) lub z dołu zdejmij osłonę silnika też jest dostęp
Rekomendowane odpowiedzi