Hugo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Całe info macie tutaj http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/pl-PL/ :th:
ykk Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Państwa bateria nie została wyprodukowana przez Matsushita od grudnia 2005 r. do listopada 2006 r. i nie zostanie wymieniona.Dziękujemy za sprawdzenie Państwa baterii. ;( ;( Szkoda, bo przydala by sie nowa bateria..
Gość spedyt Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 U mnie to samo wyszło, choć nie spodziewałem się innego wyniku bo mam starszy telefon
Flyer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja wymienialem u siebie i ku mojemu zdzwieniu paczka przyszla prosto z dalekiego wschodu kurierem
areckid Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 U mnie podobna odpowiedz jak u kolegi ykk
wojtas-audi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Juz dawno zaczeli wymieniac, mi wymienili , choc byla ok
mcm Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 u mnie w 6230i się zakwalifikowała, z E50 już nie.
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 a takie pytanko.. gdzie się zgłosić z taką baterią ? oraz czy muszę posiadać dokument zakupu ?
mcm Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Całe info macie tutaj http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/pl-PL/ :th: tutaj[br]Dopisany: 01 Styczeń 2008, 22:44 _________________________________________________musisz tylko odesłać starą baterię jak dostaniesz nową
rafalekx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Panowie niby mi się zgadza... A pierwsze słyszę o tej "akcji" i mam kłopocik bo wyświetliło mi się coś takiego, cytuję: Numer indentyfikacyjny baterii, który Państwo wpisali, jest już zarejestrowany.(...) Data Status 2007-09-10 Serial number added to the system. 2007-09-10 Address information analyze initiated. 2007-09-10 Replacement battery is in delivery. 2007-10-26 Czy dobrze rozumiem że ktoś kto miał ten telefon wcześniej powinien otrzymać nową baterię? Że zgłaszał już ten numer... (kupiłem go coś koło listopada 2007 roku) Tam jest niby takie zdanko: "Jeśli nie został zarejestrowany przez Państwa, Proszę zadzwonić do najbliższego Centrum Obsługi Nokia." Dzwonił ktoś tam? Jutro wybiorę się do serwisu Nokii ciekawe co mi podpowiedzą... Miał ktoś podobny przypadek jak ja? Pozdrawiam!
mcm Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 kolego rafalekx to znaczy że ktoś probując wpisać nr swojej baterii mógł wpisać przypadkowo nr twojej lub jeśli kupiłeś telefon używany to poprzedni właściciel mógł zarejestrować baterię do wymiany
rafalekx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 kolego rafalekx to znaczy że ktoś probując wpisać nr swojej baterii mógł wpisać przypadkowo nr twojej lub jeśli kupiłeś telefon używany to poprzedni właściciel mógł zarejestrować baterię do wymiany No właśnie tak też pomyślałem, ale czy będę mógł skorzystać z tej wymiany... Czy zechcą mi przysłać nową...?
mcm Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 raczej nie skoro przysłali komuś innemu
Rekomendowane odpowiedzi