Gość mmcv Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 czasu stoperem nie ma co mierzyc. Zreszta ja sie scigam tylko z rolki szkoda mi sprzegla na takie zabawy
KOval81 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 czasu stoperem nie ma co mierzyc. Zreszta ja sie scigam tylko z rolki szkoda mi sprzegla na takie zabawy Nie ważne - Kamil i tak chce Cię skillować swoim 4.2 Spot BMW to podpucha
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Wkur... mnie 3 rzeczy jeszcze w tym aucie... 1. Trzeszczace uszczelki ... trzeba sie z tym pobawic i dobrze posmarowac ... NIVEA , jak dla mnie porazka podobno po lifcie juz tego nie ma . 2. Nielakierowane klamki ... :wallbash: , dobrze ze mam czarny lakier to jakos to znosze.. Troche jest ztym zabawy moze kupie pod kolor i przeloze ale sam nie wiem czy mi sie chce ztym bawic. Koszt klamek 300zl przekladania jest na poł dnia . 3. Audio , ktore moze bede tunowal Generalnie ma kilka typowych usterek/niedorobek ten samochod dobrze ze wynagradza to prowadzeniem i tym czyms
variocustoms Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 do uszczelek Sonax w sztyfcie ew. silikon w spray'u Autoland - u mnie też piszczało jak cholera i spray usunął tą dolegliwość
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 do uszczelek Sonax w sztyfcie ew. silikon w spray'u Autoland - u mnie też piszczało jak cholera i spray usunął tą dolegliwość one nie piszcza one sie tluka dziwnie... , no wlasnie mysle o Nivea czytalem ze najlepszy do uszczelek :wink4: ale moze sprobuje Sonaxa.
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 3. Audio , ktore moze bede tunowal Audio? a to inne jest niż w e60? bo u mnie bije Concert a b6 na głowę - myślę że gra nawet lepiej niż BOSE
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dziadek nie widzialem Twojego srodka wiec nie wiem moze masz HI-FI a to niszczy Bose . SLyszalem to w e91 i gra pieknie . Ja mam standard gra to tak sobie , wczesniej mialem BOSE wlasnie. Nie wiem jak masz to doposazone ale watpie ze masz Logic7 a to podobno juz gra konkretnie. Ostatnio np sluchalem Hi-Fi (jak sie nie myle) w F10 530d i ... dawno nie slyszalem takiego naglosnienia w samochodzie... Inna sprawa ze 5ka jest lepiej wyciszona od 3ki ...
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dziadek nie widzialem Twojego srodka wiec nie wiem moze masz HI-FI a to niszczy Bose . SLyszalem to w e91 i gra pieknie . Ja mam standard gra to tak sobie , wczesniej mialem BOSE wlasnie. Nie wiem jak masz to doposazone ale watpie ze masz Logic7 a to podobno juz gra konkretnie. Ostatnio np sluchalem Hi-Fi (jak sie nie myle) w F10 530d i ... dawno nie slyszalem takiego naglosnienia w samochodzie... Inna sprawa ze 5ka jest lepiej wyciszona od 3ki ... no ja tam nic szczególnego raczej nie mam zwykła navi z DVD i mp3 + głośniki przód, drzwi , tył i w/g mnie to gra bardzo czysto i wyraźnie porównując do concerta z ori "tubą". BOSE to może odczucie subiektywne bo rzeczywiście cisza w środku może decydować o tym że wrażenia są lepsze
skovroon Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja mam porównanie HI-FI w mojej E60 do A6C6 w której niedawno słuchałem BOSE... Jak dla mnie grało raczej porównywalnie (no może HI-FI delikatnie na plus). Natomiast L7 w betach to już poezja dla uszu
KOval81 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja mam porównanie HI-FI w mojej E60 do A6C6 w której niedawno słuchałem BOSE... Jak dla mnie grało raczej porównywalnie (no może HI-FI delikatnie na plus). Natomiast L7 w betach to już poezja dla uszu A czym dokładnie różni się Hi-Fi od Logic 7 w serie 5, bo jeszcze nie doczytałem
skovroon Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja mam porównanie HI-FI w mojej E60 do A6C6 w której niedawno słuchałem BOSE... Jak dla mnie grało raczej porównywalnie (no może HI-FI delikatnie na plus). Natomiast L7 w betach to już poezja dla uszu A czym dokładnie różni się Hi-Fi od Logic 7 w serie 5, bo jeszcze nie doczytałem Czy to w 5 czy w 7 czy w innych modelach L7 różni się od słabszych systemów głównie ilością głośników, ich jakością, rozmieszczeniem, no i wzmakiem DSP.. który chyba nadaje temu wszystkiemu najwięcej zajebistości
KOval81 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja mam porównanie HI-FI w mojej E60 do A6C6 w której niedawno słuchałem BOSE... Jak dla mnie grało raczej porównywalnie (no może HI-FI delikatnie na plus). Natomiast L7 w betach to już poezja dla uszu A czym dokładnie różni się Hi-Fi od Logic 7 w serie 5, bo jeszcze nie doczytałem Czy to w 5 czy w 7 czy w innych modelach L7 różni się od słabszych systemów głównie ilością głośników, ich jakością, rozmieszczeniem, no i wzmakiem DSP.. który chyba nadaje temu wszystkiemu najwięcej zajebistości A masz gdzieś schemat, jak i gdzie to jest rozmieszczone?
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 w Logic7 jest 13 glosnikow ztego co pamietam , w HI-FI 11 . W Logic7 jest inny wzmacniacz. Ale generalnie nie ma co tego rezac bo to fortune by kosztowalo. Jesli chodzi o 3ke to dobrze naglosnic mozna ja juz za ok 2.3k . Jest dedykowany zestaw do tego dodatkowe 2 glosniki i wzmacniacz i tyle wystarcza. Jak zaloze to opowiem o wrazeniach . Goscie ktorzy to zakladaja do Bemek twierdza ze gra jak Logic7 a kosztuje polowe
KOval81 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 w Logic7 jest 13 glosnikow ztego co pamietam , w HI-FI 11 . W Logic7 jest inny wzmacniacz. Ale generalnie nie ma co tego rezac bo to fortune by kosztowalo. Jesli chodzi o 3ke to dobrze naglosnic mozna ja juz za ok 2.3k . Jest dedykowany zestaw do tego dodatkowe 2 glosniki i wzmacniacz i tyle wystarcza. Jak zaloze to opowiem o wrazeniach . Goscie ktorzy to zakladaja do Bemek twierdza ze gra jak Logic7 a kosztuje polowe Miałem okazje poczytać na forum BMW - koszt dokładnie coś w okolicy 2-2,5k i chyba nawet we Wrocławiu robili takie zabiegi. Czy to przypadkiem nie mówiłeś o tym: http://allegro.pl/bmw-e60-e90-zestawdedykowany-2-subwoofery-wroclaw-i1530846287.html
Gość mmcv Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Tak Audio XION podobno gra to bardzoooo dobrze, generalnie po samym Xionie wiekszosc uzytkownikow nie decyduje sie na dalsze przerobki ... Szczerze sam nie wiem narazie sie w to nie bawie .Mam inne rzeczy na glowie. Jak zrobie Mpakiet musze zrobic porzadek z lampami... Niestety w BMW nie da sie wyciagnac odblysnikow do regeneracji .Polerowanie lamp- sam sie zastanawiam usuwa sie warstwe ochronna i lampa latwiej matowieje potem . Sam nie wiem co robic z tym fantem . W A4 lampy swiecily mi cienko pomimo swiezych zarnikow. Oddalem do regenaracji do Pana Huberta i ... zaczely swiecic 2x mocniej. Tu niestety takiego zabiegu nie da sie zrobic - troszke pytka. Moze wystarczy przeczycic soczekwe i wstawic nowe zarniki... Poki co mam zeza bo jakis oszczedny wymienil jeden zarnik :wallbash: Tego nigdy nie pojme... Jak kogos stac na auto za tyle kasy to stac go na utrzymanie , jak nie to ... PROSZE NIE KUPUCJE TAKICH SAMOCHODOW ,ja jak nie bylo mnie stac jezdzilem Fordem i Oplem
arris_88 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Tak Audio XION podobno gra to bardzoooo dobrze, generalnie po samym Xionie wiekszosc uzytkownikow nie decyduje sie na dalsze przerobki ... Szczerze sam nie wiem narazie sie w to nie bawie .Mam inne rzeczy na glowie. Jak zrobie Mpakiet musze zrobic porzadek z lampami... Niestety w BMW nie da sie wyciagnac odblysnikow do regeneracji .Polerowanie lamp- sam sie zastanawiam usuwa sie warstwe ochronna i lampa latwiej matowieje potem . Sam nie wiem co robic z tym fantem . W A4 lampy swiecily mi cienko pomimo swiezych zarnikow. Oddalem do regenaracji do Pana Huberta i ... zaczely swiecic 2x mocniej. Tu niestety takiego zabiegu nie da sie zrobic - troszke pytka. Moze wystarczy przeczycic soczekwe i wstawic nowe zarniki... Poki co mam zeza bo jakis oszczedny wymienil jeden zarnik :wallbash: Tego nigdy nie pojme... Jak kogos stac na auto za tyle kasy to stac go na utrzymanie , jak nie to ... PROSZE NIE KUPUCJE TAKICH SAMOCHODOW Masz rację - dużo ludzi kupuje auto dobrej marki BMW, Audi czy Merca po to aby się pucować przed publiką, a jak coś trzeba wymienić to oby najniźszym kosztem. Ja miałem historię, że do mojej B6 TDi PD w Niemcowni zalali 15W40 :wallbash:. Na szczeście szybko to wylałem. Ale wrócę do tematu. Piękne auto. Widzę, że "Freude am Fahren" to nie jest źaden kit. Szkoda, że jeszcze nie stać mnie na dobrą BMW, choć Audi wcale nie jest takie oszczędne w użytkowaniu. Zazdroszczę i gratuluję auta .
Gość mmcv Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 no mam porownianie do Audi i moim zdaniem graty sa w podobnej cenie lub nawet w BMW troszke tansze... Np glupia lampka do schowka kosztowala mnie bez znizek w ASO BMW ... 23 zl , cala lampka z zarowka - plug&play. W A4 wymienialem "klamke" schowka bo sie upier... i koszt po znizkach to 120zl , za 150 to mam schowek bmw :> Kpl lozysk z piasta lewa strona (przod + tyl) 400 PLN Kpl tarcz tyl z bebnami (300mm) + klocki 400zl wydaje mi sie ze ceny jak najbardziej OK
soolek Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Panowie BeeMWiarze, podrzućcie linka do jakiegoś dobrego forum BMW, najlepiej 3.
KOval81 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Panowie BeeMWiarze, podrzućcie linka do jakiegoś dobrego forum BMW, najlepiej 3. Edmuś na każdym kibel jest Najsensowniej chyba na www.bmw-klub.pl z tego, co się czyta
Gość mmcv Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Panowie BeeMWiarze, podrzućcie linka do jakiegoś dobrego forum BMW, najlepiej 3. Edmuś na każdym kibel jest Najsensowniej chyba na www.bmw-klub.pl z tego, co się czyta Generalnie fora bmw sa ... dlatego zostalem na tym
Rekomendowane odpowiedzi