tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam. Przymierzam się do wymiany na wersję poliftową. Czy pasuje ona p&p do wersji przed liftem? Jak z wtyczkami i czujnikiem poziomu płynu? Ja ma A4 z 1996r. Pytałem się zw serwisie ASO i nowy kosztuje coś około 100zł tylko nie dowiedziałem się czy z korkiem i tym czujnikiem w środku. Jakby ktoś to przerabiał to proszę o odp.
Tomek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zbiorniczek będzie pasował tylko kostkę musisz przerobić na poliftową jest inna no i oczywiście korek
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Czyli twierdzisz że korka nie będzie w zestawie? A ten czujnik to jest już zabudowany w zbiorniczku?
Tomek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Korka nie będzie w zestawie a czujnik powinien być
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzięki bardzo, chyba jednak będę musiał poszukać ładnej używki kpl. wraz z wtyczką
Rekomendowane odpowiedzi