Gość kalimer Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 witam, czy montował kiedyś ktoś z was do AUDI A4 rok od 94 do chyba 99 łącznik stabilizatora nie ten co jest oryginalnie (jak końcówka drążka) tylko ten z gumami przykręcany dwiema śrubami? Bo zamontowałem z prawej strony i samochód jakoś tak dziwnie sie zachowuje i myślę albo zmienic na dwie takie same albo wrócić do oryginalnych.
Wihajster Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 moze zalozyles nie zgodnie do kierunku jazdy
wojtas-audi Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 Ja mam jeden zmieniony i jest ok .
Gość kalimer Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 jak je zamontować, tzn z jednej strony są szersze a z drugiej węższe, która stroną przykręcić do wahacza?
Radek321 Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 Ja wymieniałem z lewej strony i jest ok jak je zamontować, tzn z jednej strony są szersze a z drugiej węższe, która stroną przykręcić do wahacza? Ja mam łącznik firmy lemforder i obie tulejki sa jednakowej grubości
piurko Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 jak je zamontować, tzn z jednej strony są szersze a z drugiej węższe, która stroną przykręcić do wahacza? Tu masz trochę to poczytaj http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=1269&postdays=0&postorder=asc&start=0
Wihajster Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Ja mam łącznik firmy lemforder i obie tulejki sa jednakowej grubości zgadza sie lemforder jest jednej grubosci i po zamontowaniu jest lekko pod kątem ale sa rowniez łączniki typowo lewe i prawe i montujesz grubsza czescia do stabilizatora a ciensza do wachacza
tomaszzz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam to ciekawe ja kupliem lemfordera i dostalem lewego i prawego (lustrzane odbicia) z jednej strony jest szerszy Czy zwróciłeś na datę ostatniej wiadomości? Po co odgrzebujesz stare tematy? Następnym razem ostrzeżenie. [cayenne]
Rekomendowane odpowiedzi