ykk Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 Od razu zaznaczam ze jest to moj 2 post i jesli trafilem w zle miejsce to prosze przeniesc temat. Mam do was pytanie. Jakim srodkiem orginalnie byly konserwowane/zabezpieczane podwozia w a4 z 1997 roku? Chodzi mi konkretnie o ta gumiasta powloke na podwoziu. Bo zahaczylem ostatnio podwoziem i troszke ta powloke naruszylem. Chcialbym wiec uzupelnic czyms braki. A nie wiem czym. Chcialbym podobnym lub takim samym srodkiem. Co polecacie? Dzieki za wszelkie sugestie i pozdrawiam!
Pikuś Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 ykk, ja nazwy nie pamietam ale uzupelnialem czyms do profili otwartych i progow. Jedz do pierwszego lepszego sklepu napewno cos dobrego Ci doradza. Polecam firme Wurth jak sie nie myle oni tez robia srodki to tego.
adadur Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 W dobrym motoryzacyjnym dostaniesz taki spraj - tylko osłaniaj to co nie chcesz spryskać!
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 adadur, te w spraju to nieraz mozna za przeproszeniem o kant d*p# potluc. Ale w sytuacji jesli masz tylko w jednym miejscu, to nie oplaca sie kupowac wiekszej ilosci, czyli jakiejs puszki.
ykk Opublikowano 14 Września 2006 Autor Opublikowano 14 Września 2006 Jak bedzie trzeba to i cala puszke kupie. :twisted: Kwestia jest tylko taka co dokladniej kryje i lepiej bedzie sie trzymac. Bo w sumie szrama nie jest bardzo duza lecz dluga..
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 ykk, to kup jakiejs dobrej firmy srodek do konserwacji podwozia i mozesz to zapaprac smialo penzelkiem jak nie masz pistoletu do tych rzeczy. nawet pezelkiem chyba bedzie lepiej. :mrgreen:
maciekg Opublikowano 17 Września 2006 Opublikowano 17 Września 2006 BARANEK - tak to sie nazywa, Gumowata farba do podwozia. Kosztuje chyba z 15 zl jak pamietam. Dostepny w kazdym sklepie. Pozdrowienia!
Mariusz79 Opublikowano 17 Września 2006 Opublikowano 17 Września 2006 BARANEK - tak to sie nazywa, Gumowata farba do podwozia. To zależy, który baranek! Baranki są do kupienia w spraju (nie polecam!!!!) i w puszkach które podłącza się pod pistolet specjalny do tego ( to już lepsza opcja). Trenowałem juz kiedyś na swoim wcześniejszy aucie rożne konserwacje i z całą pewnością moge stwierdzić, że te w spraju są do d...! Nie polecałbym też konserwacji typu "Auto smar", czy też "bitexo-podobne". Bardzo dobra jest...(kurde nie pamiętam nazwy) :mrgreen: :razz: :mrgreen: " konserwacja gumowa ",czy coś takiego (naprawde nazwa wyparowała mi z głowy)!!! Puszka tego specyfiku nie była tania,ale jakość konserwacji jak oryginał!!!
MARTiiii Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Czy warto zabezpieczyć wozik przed naszą zimą? U mnie wszsytko lśni pod spodem, poprzednik Szwajcar nic nie zabepieczał.
Pikuś Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 MARTiiii, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze spod nei jest zakonserwowany. Moze w nadkolach to sie zgodze ale zeby spod to jakos mi to nei pasi.
Rekomendowane odpowiedzi