cbartsch Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czolem koledzy Tym ktorzy tak jak ja nie bardzo maja gdzie wymienic olej polecam JARO-OIL na okeciu (maja tez zaklad na Wawrze) dokladne adresy znajdziecie na ich stronie. http://www.jarooil.pl/ Jestem pod bardzo dobrym wrazeniem obslugi. Zaklad najczystszy jaki w zyciu widzialem, zadnej fuszery - wyciagaja olej wkladajac rurke w miejsce bagnetu, do ostatniej kropli, przy okazji zbierajac caly syf. Wybor dostepnych marek olejow tez dosc spory, ja oczywiscie zalalem Motula z tego co widzialem maja Castrole, Mobile i inne. Na stronie jest info ze robia tez drobny serwis typu wymiana opon, klockow ale nie korzystalem. Wymiana Oleju na Motula 5w-30, filtr Oleju, filtr paliwa, filtr powietrza kabinowy, robocizna. ok 300 zl. Czas 20 min.
Rozmys11 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Wyjmienialem u nich kilka razy w różnych autach. Tez polecam!
redziasom Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 ja też korzystam z usług JARO-OIL na szyszkowej, i polecam ten serwis. szybko i profesjonalnie.
Pioter_ Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) bywam co roku (na Rekruckiej), już z trzecim autem i zdecydowanie polecam Edytowane 12 Lutego 2016 przez Pioter_
wozik123 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Z serwisu na Szyszkowej korzystam od kilku lat i zawsze wyjeżdżam zadowolony, zdecydowanie polecam.
Rekomendowane odpowiedzi