Don Vito Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pierwszy raz mam samochód w skórach i nie znam się na środkach do konserwacji. Moja tapicerka ma się dobrze, ale chcę ją czymś nawilżyć i zabezpeiczyć przed słońcem. Co polecicie???
storm37 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pierwszy raz mam samochód w skórach i nie znam się na środkach do konserwacji. Moja tapicerka ma się dobrze, ale chcę ją czymś nawilżyć i zabezpeiczyć przed słońcem. Co polecicie??? Meguiar's Rich Leather Aloe Conditioner, uzywam go i nie zamienie na inny :-) zapytaj sie kolegi Oskaro czy ma dostepny a jak nie to na meguiars . pl mozesz dokonac zakupu
Duch^ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zwykła wazelina z apteki albo sex shopu :>
Don Vito Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Storm zakupię ten produkt. Powiedz tylko na ile razy starczy te ok 500ml. Czy gąbeczką miękką czy czymś twardszym czyścisz i nawilżasz? Te środki są uniwersalne d owszystkich kolorów skór? Co ile powtarzasz zabieg?
storm37 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Storm zakupię ten produkt. Powiedz tylko na ile razy starczy te ok 500ml. Czy gąbeczką miękką czy czymś twardszym czyścisz i nawilżasz? Te środki są uniwersalne d owszystkich kolorów skór? Co ile powtarzasz zabieg? starczy na dlugo, zakup sobie do tego gabke "Meguiar's Soft Foam Applicator Pad (2-pack)" i mikrofibre, srodek jest uniwersalny jezeli chodzi o kolory, czyszcze tak co 2 miesiace
Rekomendowane odpowiedzi