pawullonn Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam Koledzy mojej A4 jest zainstalowany nieoryginalny sterownik do centralnego z pilotem oddzielnym, chce zrobić scyzoryki w samochodzie i chciałbym żeby sterowanie centralnym było z oryginalnego pilota(scyzoryka) co musze zakupić żeby takie coś zrobić??
krupskim Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Najpierw sprawdź jaką masz pompke centralnego zamka. Czy posiada w sobie moduł zdalnego sterowania. Podaj nr pompki / prawdopodobnie masz 8L0/8D0 862 257C . Podaj jaką masz pompke to może cos Ci podpowiem.
pawullonn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 mój numer pompki to 8D0 862 257C jak możesz kolego krupskim to podpowiedz mi coś
krupskim Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ta pompka na 1000% nie ma modułu do zdalnego sterowania. Powinna byc pompka z końcowką "B"[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 18:21_________________________________________________Jak się zdecydujesz na taką pompkę to pisz na PW
Rekomendowane odpowiedzi