Zadymiacz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 pytanie mam chcewymienić kierownice starą z rocznika 95-do 97 taka mam. a chce wstawić esową , co potrzebuje oprocz kierownicy od eski ?? żeby poprostu ja zamonotwać zamiast starej mojej brzydkiej ;]
Vandit Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 kierownica mały wieloklin(17mm), poduszka i taśma poduszki
Zadymiacz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 kierownice z poduchą mam na oku ladną na mały wieloklin tylko co potrtzebuje by ja wstawić plus do tego .....
tomaszstn Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p.
pauel Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nic więcej ci nie potrzeba do takiej przekładki, zakładaj i ciesz się kierą
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p. dokładnie taśma jest taka sama, i wszystko pasuje p&p, chyba ze kupisz kierę po 97 roku na duży wieloklin, to musisz wymienić osłonę kolumny+ nowa tasma + redukcja wieloklinu
Zadymiacz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:38_________________________________________________ Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p. a zeby sie upewnić masz maly wielkolin prawda w swojej
Kolkov Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he pokaż foto tej kiery to Ci powiemy czy masz przed czy po lifcie
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:38_________________________________________________ Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p. a zeby sie upewnić masz maly wielkolin prawda w swojej Tak ja mam na małym wieloklinie 17mm. Mały był od 1995-1997r. Od 1998r był już duży 26mm. W Twoim przypadku musi być kiera taka jak ta: http://moto.allegro.pl/kierownica-s-line-z-poduszka-airbag-audi-s6-b5-s4-i1570694888.html Nie pomyl z tą bo ta jest już na duży: http://moto.allegro.pl/kierownica-skorzana-z-poduszka-audi-s-line-sline-i1571208437.html
Xsystoff Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tasma pasuje ze starej kiery ale lepiej wziasc komplet - duuuuuuuuuuuuuuuzo mniej roboty z rozbrajaniem starej kierownicy zeby wyciagnac tasme.
bentle120 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 witam zakupilem kierownice w idealnym stanie ale dopiero jak odkrecilem airbag zauwarzylem ze mam pewien problem :gwizdanie: czerwony kabel obciety, brak kabla airbag i cos tam jeszcze brakuje nie mam pojecia jak to zamontowac i czy wogole sie da
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Da się, da się. Nic się nie przejmuj. Musisz tylko przełożyć taśmę od swojej starej.
bentle120 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 dzieki kolego znalazlem zdjecie kompletnej kierownicy i dokladnie brakuje mi tej sierodkowej blaszki z nitami :gwizdanie: od czego ona jest klakson ?
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Kurde dokładnie, zakładałem już z miesiąc temu i już nie pamiętam ale to właśnie jest od klaksonu. Pod spodem są jeszcze dwie sprężynki i to się ugina pod naciskiem. Cholera to jak tego nie masz to jest problem. Spróbuj zapytać się sprzedającego co z tym zrobił.
Rekomendowane odpowiedzi