szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Znalazłem dzisiaj taki kabelek w tylnej kanapie może ktoś mi pomoże z góry dzieki.
gucia Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czy jest na kostce jakiś numer? Kabel wchodzi w kanapę czy w wiązkę?
zdzis Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sprawdź i opisz gdzie to idzie będzie łatwiej.
majkel_majki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kabel od zapłonnika napinacza środkowego pasa bezpieczeństwa.
szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 oki dzieki. A nie wiesz może gdzie on ma być wpiety [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:51_________________________________________________Aha czyli jak nie zwijają mi się przednie pasy do końca to znaczy że napinacze wystrzeliły
pieciajek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no nie do końca, sprawdź VAG-em co jest na sterowniku. Jeśłi nie chesz używać tego pirotechnika dla 3 osoby na tylnym siedzeniu to trzeba zmienić kodowanie sterownika poduszek i już ale puki co VCDS prawdę Ci powie.
szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no tak tylko ja ten kabelek dzisiaj znalazłem i on nie jest podpięty bo nie wiem gdzie
pieciajek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Generalnie pirotechniczny napinacz jest stosowany w avancie w wyższej wersji i wtedy powinneś znaleść kostkę do wpięcia pod kanapą po prawej stronie auta w rogu ja k widać wiązkę kabli.
majkel_majki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W przedlifcie nie ma gdzie wpiąć tej wtyczki. Widocznie ktoś wymieniał wcześniej fotele, auto rozumiem 96 rok z profilu.
szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tak 96 i juz wiem gdzie sie wpiac takie okrągłe gniazdko.A przednie siedzenia bo podobno w tym roku nie było poduszek a ja mam oczywiscie boczne
pieciajek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No to masz ładny wypasik z poduszkami jak na 96 roczek :>
szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czyli mam rozumieć że mam wymieniony cały środek
majkel_majki Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Niewykluczone, że poprzedni właściciel wymienił. Możesz sprawdzić, czy te poduszki przednie masz w ogóle podłączone. Pod przednimi siedzeniami powinien wychodzić kabelek zakończony żółto- fioletową wtyczką wpiętą w gniazdo w fotelu o tym samym kolorze, jeżeli nie masz elektryki foteli to wtyczka będzie taka jak w kanapie.
szmer66 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 w fotelach są 3 kostki żółta, zielona ,fioletowa i chyba ta mała żółta i nic nie jest właśnie podpiete bo w samochodzie chyba nie ma instalacji do tego
majkel_majki Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 w fotelach są 3 kostki żółta, zielona ,fioletowa i chyba ta mała żółta i nic nie jest właśnie podpiete bo w samochodzie chyba nie ma instalacji do tego No to masz odpowiedź, ktoś założył fotele z młodszego auta. Dziwią mnie tylko kolory tych kostek, powinny być: zielona (grzanie foteli), czerwona(masa poduszek lub elektryka fotela) i żółto- fioletowa (poduszki), nie pomyliłeś się?
pieciajek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No to masz fotele na wypasie, wystarczy znaleść wiązki do grzanych foteli i już na jesień będziesz się cieszyl z ciepełka bijącego z fotela.
majkel_majki Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No to masz fotele na wypasie, wystarczy znaleść wiązki do grzanych foteli i już na jesień będziesz się cieszyl z ciepełka bijącego z fotela. Pod warunkiem, że maty są sprawne, ale to można łatwo sprawdzić multimetrem
szmer66 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 gorzej bedzie wyszukać te wiązki żeby sie wpiąć ale bede próbował zobaczymy co wyjdzie
majkel_majki Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wiązek w aucie raczej nie będzie jeżeli nie było fabrycznie dodatkowego wyposażenia, ale nie problem dokupić wiązki chociażby z jakiegoś angola i zamontować.
Rekomendowane odpowiedzi