jelczak Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Mam problem włącznik świateł awaryjnych nie podświetla się po przekręceniu kluczyka . Gdy włączę awaryjne to wtedy mrugają i trójkącik i kwadrat. Co to może być? I czy włącznik da się wyciągnąć bez wyciągania radia? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi!
STO_PROCENT Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 musisz wyjąć radio i (jeśli jest to kasete klimy) jeśli nie to ściągnąć pokrętła od nawiewów aby móc zdemontować plastikową osłone (2 srubki po bokach)
Gość spedyt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 musisz wyjąć radio i (jeśli jest to kasete klimy) jeśli nie to ściągnąć pokrętła od nawiewów aby móc zdemontować plastikową osłone (2 srubki po bokach) Po co to wszystko rozbierać? Wystarczy
STO_PROCENT Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Spedyt ja tak próbowałem w ojca B4 z negatywnym skutkiem niestety (za mocny ściśk kombinerkami i plastik kaput) ale ilustracje są naprawde czytelne
jelczak Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dzięki bardzo. A co to może być? Wina styków wystarczy przeczyścić?
jocker01 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 czesc, moze byc wiele przyczyn, diody (zarowka), styki, zimny lut lub jakies inne elektroniczne uszkodzenia. Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi