Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] ile oleju wchodzi do 2.7TT ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , jak w temacie bo nigdzie nie moge znaleźć :decayed:

Opublikowano

mówiłem ci żebyś kupił 6l

Opublikowano

Moskal nie zakręca korka na dole miski.. :decayed:

Wchodzi mu lekko 19litrów :kox: :kox:

Ej... I bez :ot::dziura:

Opublikowano

19l oleju na 50m jazdy :polew:

Opublikowano

tyle to moskalowi na rozruch potrzeba a gdzie jazda :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

tak ofkoz

kupiłem :

dla siebie - 10l 5W40

dla pauki - 5l 10W40

wszystko dałem paulinie zeby zawiozła do mechanika jak bedzie wymieniać olej w polo , no i mariusz wlał do polo 5W40 i miał racje bo tam wchodzi taki tylko mi sie coś poebao i kupiłem 10W40 dla niej.

no i teraz zostałem z :

1. Motul 10W40 - 5L

2. Motul 5W40 - 5L

3. Motul 5W40 - <1L (zostało z Polo)

4. Castrol 5W40 - 0,5L (jakis stary z polo)

5. Castrol 10W40 - 0,5L (jakis stary z eski)

6. Kujawiak do frytek po dwóch przepałach - 1L

7. Olej XXX - 2L (dostałem od brata razem z astrą , na takim lata , mój stary go leje do autosana)

no i z powyzszych musze coś złożyć napredce bo nie chce mi sie dzisiaj jechać do wawy na bemowo do Tomka wymieniać jedną bańke oleju na inny :thumbdown:

Dodam ze 2 litry trzeba doliczyć na przesmarowanie wydechu przez turbiny :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
ed512a31ecfa5f86.png
Opublikowano

no to masz motula 5w40 ok 6l wiec z czym masz problem, jak braknie to dolej kujawiaka tylko jeszcze raz przepal :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ed512a31ecfa5f86.png

powinienem wlać 10W40 ????? taki mam zalany :wink4:

no to masz motula 5w40 ok 6l wiec z czym masz problem, jak braknie to dolej kujawiaka tylko jeszcze raz przepal :wink4:

odkąd wiem ile wchodzi to nie mam problemu :) a kujawiaka i tak miałem dolać odrobinke :wink4:

Opublikowano

specyfikacja do klimatu umiarkowanego :wink4:

96ca2b7f6cd07b51.png

Opublikowano
  • Autor

Domdżenniku ja moge wlać 10W40 tylko musiałbym wlać :

5l motula 10W40 i 1L jakiegoś innego np. Castrola 10W40. mozna tak mieszać czy nie za bardzo ???

poza tym wszyscy jezdza na 5W40 to w czym problem ???

Opublikowano

nie wiem,w czym problem,bo wielu na tym Forum uparło się na 5W40 i twierdzi,że jest najlepszy,a nie biorą pod uwagę zaleceń Producenta dotyczących odpowiedniej gradacji do Klimatu panującego w danym Kraju[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 13:28_________________________________________________co do mieszania olejów-nie ma przeciwskazań do mieszania olejów tej samej gradacji :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem,w czym problem,bo wielu na tym Forum uparło się na 5W40 i twierdzi,że jest najlepszy,a nie biorą pod uwagę zaleceń Producenta dotyczących odpowiedniej gradacji do Klimatu panującego w danym Kraju

dla mnie nie ma zadnego problemu , dotychczas esa latała na 10W40 ale wszyscy polecali mi zmiane na 5W40 no to kupiłem.

Zrobie chyba tak ze wleje 10W40 , doleje castrola a te 5L Motula 5W40 sprzedam Paulinie do Polo za 140pln :evil: :evil: :evil:

upieke dwie pieczenie na jednym ogniu : zaleje olej i zarobie półtorej stówy na własnej kobiecie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie wiem,w czym problem,bo wielu na tym Forum uparło się na 5W40 i twierdzi,że jest najlepszy,a nie biorą pod uwagę zaleceń Producenta dotyczących odpowiedniej gradacji do Klimatu panującego w danym Kraju

dla mnie nie ma zadnego problemu , dotychczas esa latała na 10W40 ale wszyscy polecali mi zmiane na 5W40 no to kupiłem.

Zrobie chyba tak ze wleje 10W40 , doleje castrola a te 5L Motula 5W40 sprzedam Paulinie do Polo za 140pln :evil: :evil: :evil:

upieke dwie pieczenie na jednym ogniu : zaleje olej i zarobie półtorej stówy na własnej kobiecie :kox: :kox: :kox:

przy Twojej jeździe lepiej zalać 5w40, ja do jazdy emeryckiej takiego używam więc tobie w zupełności wystarczy

Opublikowano
  • Autor

przy Twojej jeździe lepiej zalać 5w40, ja do jazdy emeryckiej takiego używam więc tobie w zupełności wystarczy

próbowałem jezdzić tak jak Ty ale mi auto gaśnie :embarrassed:

Opublikowano

eco driving to nie każdy ogarnie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

eco driving to nie każdy ogarnie :cool1:

wiem :embarrassed::decayed: