Chowix Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, mam problem z moim szyberdachem otóż już go ściągałem dwa razy aby to posprawdzać no i się dowiedziałem lecz chciałbym to naprawić i nie wiem dokładniej jak. Otóż prawdopodobnie jest to linka ponieważ jedna strona idzie a druga ani drgnie. I teraz jak to naprawić jakieś rady itd ? A hmm jak go otwierałem to z jeden strony taki pręt (na końcu) wykręcał się a z 2 strony nie. Proszę o pomoc.
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ciezko bedzie chyba to naprawić nie lepiej poszukać drugiego sprawnego
Chowix Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 hmmm może i masz rację, ale kto mi to weźmie ? Już tyle gratów mam w garażu Albo jakiś serwis się tym nie zajmuje ?
Chowix Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Oj oj trochę daleko ;( Nawet bardzo daleko Chyba pozostaje mi ten wyrzucić do kosza i kupić inny
MATIUS Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dokładnie szukaj od a4 b5 są dwa rodzaje z silniczkiem prostopadłym do szyby i lekko pod skosie od passata b5 nie pasuje... inna linia dachu sprawdzziłem na własniej skórze...
Chowix Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Dziękuje za dobre rady Przyjdzie kasa to się tym zajmę ! Przyda się na upalne dni (brak klimy )
MATIUS Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ja płaciłem 100zł za cały z roletą i silniczkiem z anglika... i to mega dobra cena jest no i troche pracy będziesz miał by to założyć
Rekomendowane odpowiedzi