Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Zamulenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki mam taki dylemat, mam ten super silnik 2.0 ALT co nie bierze ani kropelki oleju i wogole jest fajnie :przebiegly: ale mniejsza o to. Mam pytanie odnosnie katalizatora, czy jest ona tam wogole potrzebny?? wydaje mi sie ze jest zapchany, bo na checku mi pokazuje ze cos zwiazane z wlotem katalizatora czy takie cus :decayed: a niema sensu go czyscic bo i tak znowu po jakims czasie bedzie taki sam. Chodzi mi o strumiennice czy ktos w tym modelu to robil wymienial, sa jakies lepsze efekty, bo wiem ze cos trzeba kobinowac z sondami bo sa dwie.

Opublikowano

strumenice sobie daruj, tylko pogorsza sprawe :thumbdown:. juz lepiej wyciac kata :> a sondy lambda musisz sprawdzic gdzie sa umieszczone. ja tez mam dwie, ale sa umieszczone w rorze miedzy kolektorem a katalizatorem no i sam sie do tego musze zabrac w koncu. :hi:

Opublikowano
  • Autor

wyciac kata no i na jej miejsce wstawic zwykla rurke xD ? jeden mam w katalizatorze drugi na koncu albo na poczatku xD a da ta rura z 1 KM + :gwizdanie:

Opublikowano

z ta rorka to sa podzielone zdania. mozna, nie trzeba - musisz poczytac, pelno tego tu. w kazdym razie ja mialem audi 80 coupe i tam wycialem kata bez wstawiania zadnej rorki i bylo fajniutko :good: + do tego sportowy filtr K&N i byla odczuwalna roznica. to samo planuje teraz :wink4:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 17:45_________________________________________________tzn... albo wytniesz kata wstawisz rorke, albo tylko wyczyscisz go w srodku, zaspawasz i wsadzisz z powrotem. sugerowalbym to drugie ze wzgledu na przeglad :gwizdanie: chyba ze masz kogos znajomego :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a jak wyjme srodek wywale wogole i zostawie sama obudowe ;d powiem tyle znajomosci sie znajda zawsze i wszedzie :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie o to chodzi :good: powiem jeszcze ze ta siatke co jest w srodku w kacie mozna sprzedac :naughty: nalejpiej calego kata (cala puche) troche PLNow mozna zyskac. sam srodek jest tanszy, ale mimo to kasa jest :):hi:

Opublikowano
  • Autor

pewnie bedzie na jakiegos jabola :kox: albo na robocizne dla zula jakiegos :decayed:

Opublikowano

a jak wyjme srodek wywale wogole i zostawie sama obudowe ;d powiem tyle znajomosci sie znajda zawsze i wszedzie :gwizdanie:

Tak najlepiej... A po za tym jak chcesz wyciac kata jak jest na sruby?? :decayed: Zrob to bo ja tez sie przymierzam ale w moim aucie kat jest ok jeszcze :cool1: Zagadaj do jakiegos tlumikarza na forum to Ci zrobi taki zamiennik. A i bedziesz musial wylaczyc druga sonde bo bedzie check wyrzucac :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a ja wiem czy sruby czy inne ustrojstwa :decayed: najpierw pytam ludzi potem bede palce wsadzal jak cos :naughty: tu na forum jeden koles wycial wlasnie ale nie moge sie z nim skontaktowac, chcialem zapytac o opinie :wink4:

Opublikowano

ja lece jutro do znajomego wywalam obydwa katy i wstawiam rurki przelotowe..i wsio. a katy sprzedam w calosci, dostane jakies 300pln i bedzie no cos nowego :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to ty masz dwa :kox: juz mi sie pomieszalo :decayed: napiszesz co i jak :wink4:

Opublikowano

napisze, napisze :yes2: sam jestem ciekaw jak to bedzie, bo w mojej poprzedniej Audi Coupe bo wycieciu nawet fajnie smigala, tzn, dalo sie to minimalnie odczuc ze kata nie ma :cool1: