Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] AMORTYZATORY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj byłem na przeglądzie i wszystko pięknie ale byłem zaskoczony bo w lutym wymieniałem amory na tyle sachs-a i już mają tylko 61 % skuteczności, czy nie za szybko się zużyły? przejechałem około 3tyś km

Opublikowano

:hi:

trochę jakby za szybko, nawet jakbyś raz na jakiś czas dosyć mocno obciążał tył to i tak po takim przebiegu to te 61% to dziwna sprawa.

poczekam na reszte wypowiedzi bo czeka mnie wymiana amorków na przodzie i brałem pod uwagę także SACHS'a.

Pozdrawiam.

Opublikowano

bierzcie Kayaba...zmieniałem wszystkie 3 lata temu i nadal mają sprawność taka jak po zakupie:)

Opublikowano

Dopompuj powietrza do opon i juz bedziesz miał inne wskazania, nie ma co sie sugerować tymi wykresami z przeglądów :gwizdanie:

Opublikowano

ja byłem miesiąc temu na stacji diagnostycznej na kontroli przed przeglądem i amorki tylne miały po 62% a w piątek jak już byłem na przeglądzie to miały 73% lewy tył a prawy 70% więc uważam to za badanie niemiarodajne. (oba badania na tej samej stacji)

Opublikowano
  • Autor
bierzcie Kayaba...zmieniałem wszystkie 3 lata temu i nadal mają sprawność taka jak po zakupie:)

dużo jeździsz ?

więc uważam to za badanie niemiarodajne. (oba badania na tej samej stacji)

pamiętam że przy vectrze na sportowym zawieszeniu zawsze miałem około 90%

ale przy seryjnej zawiesze raczej da się to miarodajnie określić przód miałem o 10% mniej jak w zeszłym roku

po majówkach jeszcze raz jadę na badanie zobaczyć jakie pokaże zużycie

Opublikowano

Ja polecam Bilsteiny. Są :good:

Opublikowano

dużo jeździsz ?

hm w sumie chyba nie dużo, przez te 3 lata zrobiłem jakieś 80tyś, z tym że głównie po mieście po dziurawych drogach Podkarpacia :confused4: w zeszłym roku tylko większa trasa do Włoch.

Jednak wydaje mi się, że są dość twarde i auto jest sztywniejsze, nie każdemu to będzie odpowiadać, nawet kolega który jeździ Vectrą C tak stwierdził po przejechaniu się moim autem