Opublikowano 3 Maja 201115 l Witam mam Mały problem ponieważ czeka mnie wymiana amorów i staram sie znaleźć coś na mój sportowy apetyt nie naruszając za bardzo komfortu. A więc pytanie czy z takiego zestawu byłbym zadowolony i czy będzie pasował http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1591779097&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. proszę o pomoc pozdrawiam ; )
Opublikowano 3 Maja 201115 l wyglada na jafny zestaw ale jesli chodzi o komfort to roznice odczujesz, albo jezdzisz komfortowo, najlepiej na oryginalach, albo na sportowo :gwizdanie: oczywiscie do wszystkigo sie idzie przyzwyczaic [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 10:08_________________________________________________a obnizylem swoja o 40mm na ori amorach jak widac ponizej, no i komfort szlag trafil ;( .......ale..za to sie trzymaa
Opublikowano 3 Maja 201115 l Autor czyli te amorki beda fajnie smigac czy lepiej sie nie bawic w uzywke i lepiej kupic moze mts nowe ?
Opublikowano 3 Maja 201115 l to tylko i wylacznie kwestia kasy no osobiscie takie rzeczy wolalbym nowe, no chyba ze mam pewnosc ze ktos mi oferuje naprade dobre amorki lub sprezyny
Opublikowano 3 Maja 201115 l Jezdziły w 2,5TDI wiec nie licz na to że siądzie te -30 :gwizdanie: ja na twoim miejscu brał bym MTSy
Opublikowano 3 Maja 201115 l Autor właśnie w tym ból ze nie wiadomo co to jest [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 15:35_________________________________________________tylko nie wiadomo ile na tych mts pojezdze a kayaby to chyba coś lepszego ?
Opublikowano 3 Maja 201115 l To nie chodzi o to co to jest bo widać to na fotkach i nie wygląda na złe, ale to jest zestawik do V6 anie R4 :gwizdanie: róznica wagowa jest, auto stanie nie równo, amory będą twardsze nizdedykowane takie same do twojego silnika
Opublikowano 3 Maja 201115 l Autor a gdyby mieć takie amory tylko inne sprężyny wsadzić ? [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 15:39_________________________________________________i do tego sprężyny AP -40 ? panowie jak myślicie byłoby coś z tego lepszego niż mts ?
Opublikowano 3 Maja 201115 l Może i by dało rade na tym jeżdzić, gorzej jak byś wsadził z 1,9 do 2,5 to by nie miało prawa "dobrze jeździc"