mrdadi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hejka Czy STAG 300 się nada ? Czy ktoś instalował w Kaliszu lub okolicach ? pozdr. MrDadi
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nada się i to bardzo. Mam Staga 200 w 2.8 i jestem zadowolony. Uchodzą za dobre jakościowo i mało awaryjne.
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 BRC-Sequent 56! Cena do V6 około 5k zł.
pet3r Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 zapytam znajomych gdzie zrobić gaz, wieczorem dam odpowiedź.
marinero Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Z tego co wiem to wszyscy z naszej okolicy jezdza do LUNY - (PPHU LUNA Auto-gaz Brzezie ul. Leśna 63-300 PLESZEW) - najtansi nie sa ale dzialaja juz na rynku kilka lat maja dobry serwis i nie ma problemu z gwarancyjnymi naprawami. Kiedys nawet braciszek mial problem ze swoja instalacja nie montowana u nich podjechalismy to sprawdzili wszystko postawili trafna jak sie pozniej okazalo diagnoze i nie wzieli ani zlotowki!! poszukaj w googlach nr telefonu albo podjedz i sie podpytaj!!
pet3r Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Luna - też słyszałem, że są ok, ale podobno trochę opuścili poziom i jadą na opinii. poza tym Ekogas na Częstochowskiej jest ok: Ekogas. Montaż samochodowych instalacji gazowych 0 62 767 20 21 62-800, Kalisz, Częstochowska 23a to opinie moich znajomych
Rekomendowane odpowiedzi