DomynyK Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 no to chyba pytam czy bedą te wyżej podane pasować czy nie do xenona
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Sprawdz u siebie w lampie dla pewnosci ktory masz Wystarczy zdjac dekielek tam gdzie masz soczewke
DomynyK Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 właśnie dziś lampe wymontowałem i zdjąłem ten dekielek gdzie soczewka i tam nie moge go zlokalizować rzuca sie tylko trasformatorek do xenona?? W którym to jest miejscu ??? rozbierać trzeba tą lampę czy przez ten kielek sie wymienia??
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Takie cosik szukaj http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-01-04r-silniczek-regulacji-swiatel-i1872583719.html
domin79 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 właśnie dziś lampe wymontowałem i zdjąłem ten dekielek gdzie soczewka i tam nie moge go zlokalizować rzuca sie tylko trasformatorek do xenona?? W którym to jest miejscu ??? rozbierać trzeba tą lampę czy przez ten kielek sie wymienia?? ...z tego co kojarze to silniczek w zwykłym xenie jest pod deklem od żarówy świateł długich
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 właśnie dziś lampe wymontowałem i zdjąłem ten dekielek gdzie soczewka i tam nie moge go zlokalizować rzuca sie tylko trasformatorek do xenona?? W którym to jest miejscu ??? rozbierać trzeba tą lampę czy przez ten kielek sie wymienia?? ...z tego co kojarze to silniczek w zwykłym xenie jest pod deklem od żarówy świateł długich Tak zgadza sie
DomynyK Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 wiem że to tak mniej więcej wygląda jak powyżej na linku ale kurka nie widziałem po zdjęciu dekielka ani na długich ani na soczewce on jest zabudowany czy na wierzchu gdzies z boku duże to jest czy jak więcej szczegółów poproszę a i czy przez dekielek sie go wymienia czy trzeba rozbierać tą lampe??
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Najlepiej lampe wycuagnac wtedy masz lepszy dostep dekielek mozna kupic osobno . Zrob ty fotke lampy (z tylu ) to ci pokazemy w ktorym miejscu powinien byc
DomynyK Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 dobra ok Jak mi kumpel przywizie silniczek to wtedy wyjmę lampę zdejmę dekielki i zrobie foto Ale jeśli mówicie że jak zdejmie sie dekielek od długich to powinno go widać tak?? a tym bardziej że ja wiem jak wygląda on i go nie widze A demontuje sie go przez ten dekielek
Rekomendowane odpowiedzi