Skyliner89 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Witam . Jak wiadomo nigdy nie było w pełni polskiej wersji językowej PES'a, no może była PES 6, ale nie była zbyt dopracowana. Marny polski komentarz w wykonaniu Borka. Możecie Panowie pomóc i mieć swój udział w stworzeniu PES'a 2012 w wersji polskiej . Dostałem taką wiadomość na e-maila: "Deimian7 z http://www.pesleague.pl wysłał do Ciebie wiadomość. UWAGA: To jest tylko powiadomienie, nie odpowiadaj na ten email. Wysłana wiadomość brzmi: Witaj! Przejdę do konkretów. Potrzebna jest Twoja pomoc ! Prowadzimy akcje " pes2012 w polskiej wersji językowej ". Z inicjatywą wyszedł jeden z naszych forumowiczów lukasz200992. Napisał petycję do ostatniego wydawcy serii Pro Evolution Soccer w Polsce - CD Projektu. Akcja ma małe szanse bez naszych podpisów - czym więcej, tym większe powodzenie sukcesu ! Musimy wspólnie, razem przyłożyć trochę coś od siebie i być może w październiku zagramy w pes2012 PL !! Co musimy zróbić: 1. Klikamy w ten link: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7062 2. Następnie pod petycją klikamy w: " Popieram petycję - jestem ZA " 3. Wypełniamy teraz swoje dane (nie będą one nigdzie wykorzystywane)...na końcu wpisujemy swój AKTUALNY adres email i klikamy w: "Podpisz petycję" 4. Teraz ważne - wyświetli nam się nowa strona i klikamy w: "Potwierdź swój podpis pod petycją ", a następnie przechodzimy w pocztę email i klikamy w link, który potwierdza nasz podpis. To tylko te 4 punkty (2 minuty pracy), a ile zabawy możemy uzyskać grając w pes'a z polskim komentarzem Podpisz sie proszę nawet jak nie grasz na polskim komentarzu (włączysz sobie angielski) ale zrób coś dla Polski Pokażmy, że mamy swój język i liczymy się w społeczeństwie PES'A ! Możesz zadziałać więcej rozsyłając link do znajomych, przyjaciół...czy na innych portalach, forach internetowych. Zróbmy coś razem! Zróbmy coś dla Pes'a !" Także zapraszam do podpisywania petycji .
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Nie gram, ale się podpisałem. W imię innych produkcji..
Rekomendowane odpowiedzi