Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Nadchodzące ubezpieczenie OC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po długim czasie spędzonym przy szukaniu tematu w którym znalazł bym odpowiedź na moje pytanie postanowiłem założyć nowy wątek (jeśli się mylę i podobny temat już był to przepraszam i proszę o przymknięcie oka :) bo nic nie znalazłem).

Sprawa polega na tym, że od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 2.5TDI 150KM z 1999r. i przymierzam się do wykupienia polisy OC już na siebie. Orientuje się ktoś może ile wynosi podstawowa składka dla mojej A4??

Z góry dziękuje wszystkim :)

Opublikowano

Jeśli auto ma być na Ciebie (19lat ? ) i nie masz zniżek to przy tej pojemności auta możesz spodziewać się ceny w okolicach 1200-1500zł.

Opublikowano
:szukaj: w goglach pełno jest kalkulatorów,nie zajmie Ci to więcej niż 5 minut .... :cool1:
Opublikowano
  • Autor

Tak jest ma być na mnie... Niedługo lat 20 i 30% zniżki ale z tego co wiem to i 20-30% zwyżki za wiek więc się jakoś wyrównuje.

A kalkulatory owszem są...ale chyba nie aktualne bo jeśli by wierzyć w informacje w nich zawarte ubezpieczenie by wyniosło 2500-3700pln a to chyba przesada :)

Opublikowano

A auto jest tylko na Ciebie ? Nie masz wspolwlasciciela zeby na niego ubezpieczyc ? Napewno bylo by taniej jesli mialby znizki, tak moze wychodzic wedlug kalkulatorow.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie niestety tylko na mnie i nie ma nikogo "zaprzyjaźnionego" ze zniżkami a rodzina jak by to powiedzieć w konflikcie :)

Także staram się przygotować do OC bo nie będzie to mały wydatek :) ...ale cóż...Groszek jest tego warty :)

Opublikowano

A kalkulatory owszem są...ale chyba nie aktualne bo jeśli by wierzyć w informacje w nich zawarte ubezpieczenie by wyniosło 2500-3700pln a to chyba przesada :)

....to się mylisz albo naprawdę Ci się nie chce... zajęło mi to 10 min i wziąłem twoje dane z profilu ... :cool1:

wyliczenie z AXA

Nr Twojego wyliczenia składki: 4733699

12 rat po: 2 raty po :jednorazowo:PłatnośćPłacąc jednorazowo zaoszczędzisz:

o Pakiet OC- 711 zł 1316 zł

Opublikowano

A ja mam jeszcze kupon rabatowy w Axie więc jak będziesz chciał tam ubezpieczyć to napisz na PW to podam Ci kod. Zawsze to parę groszy taniej.

Opublikowano
  • Autor

O Directach nawet nie myślałem...ale tam chyba naprawdę mają konkurencyjne ceny :) ...a za kupon byłbym wdzięczny :)) hehe

No i dzięki wielkie za info :)

Opublikowano

a ja mam kupon do liberty na 50 przy oc :)

Opublikowano

To masz pecha Nie mając współwłaściciela. Ja mam z ojcem który ma 60% zniżek i w marcu płaciłem trochę ponad 800 zł. a jak na liberty direct wyliczyłem sobie n samego siebie to 2050zl :)

Opublikowano

....to się mylisz albo naprawdę Ci się nie chce... zajęło mi to 10 min i wziąłem twoje dane z profilu ... :cool1:

wyliczenie z AXA

Nr Twojego wyliczenia składki: 4733699

12 rat po: 2 raty po :jednorazowo:PłatnośćPłacąc jednorazowo zaoszczędzisz:

o Pakiet OC- 711 zł 1316 zł

1365 zł PZU - 20 % zniżki

ale pewnie teraz wskakujesz na wyższy próg

więc

1279 - 25 % zniżki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Po długim czasie spędzonym przy szukaniu tematu w którym znalazł bym odpowiedź na moje pytanie postanowiłem założyć nowy wątek (jeśli się mylę i podobny temat już był to przepraszam i proszę o przymknięcie oka :) bo nic nie znalazłem).

Sprawa polega na tym, że od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 2.5TDI 150KM z 1999r. i przymierzam się do wykupienia polisy OC już na siebie. Orientuje się ktoś może ile wynosi podstawowa składka dla mojej A4??

Wpadnij na spota dam Ci namiar na znajomego u którego ja się ubezpieczam. Oczywiście PZU. Za dopłatą kilku $$ można mieć fajne opcje.

Wiem że niedługo PZU nie będzie zwracało za uszkodzenia silnika tzn wyeliminują to z oferty więc im szybciej tym lepiej. Jeszcze można coś takiego zrobić :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 17:14_________________________________________________

A ja mam jeszcze kupon rabatowy w Axie więc jak będziesz chciał tam ubezpieczyć to napisz na PW to podam Ci kod. Zawsze to parę groszy taniej.

heheh słyszałem coś o tych kuponach.... Tobie też nabije zniżkę :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zaplaci duzo wiecej :) ja mam 22 lata auto z 96 roku i 1600 :)

Opublikowano

zaplaci duzo wiecej :) ja mam 22 lata auto z 96 roku i 1600 :)

napisz jeszcze ile zniżek

Opublikowano

Witam!

Wpadnij na spota dam Ci namiar na znajomego u którego ja się ubezpieczam. Oczywiście PZU. Za dopłatą kilku $$ można mieć fajne opcje.

Wiem że niedługo PZU nie będzie zwracało za uszkodzenia silnika tzn wyeliminują to z oferty więc im szybciej tym lepiej. Jeszcze można coś takiego zrobić :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 17:14_________________________________________________

heheh słyszałem coś o tych kuponach.... Tobie też nabije zniżkę :decayed:

Nie zniżkę tylko bon na zakupy. Po drugie czy widzisz coś w tym złego? Jeśli polecamy kogoś i to nie tylko w AXA to ta osoba dostaje zniżkę a polecająca bon na zakupy za 20zł więc ja od tego się nie wzbogacę a ktoś może mieć też jakąś zniżkę. Nie robi tu nikt nikogo w balona i to nie ja zabieram komuś kasę ale firma ubezpieczeniowa mając dodatkowego klienta zarobi na nim więc małą częścią zysków jest w stanie się podzielić a skor i tak w Axa wychodzi najtaniej więc gadka jest bez sensu i o niczym. Kolega będzie chciał to ubezpieczy a jak nie to nie. Jak będę w stanie mu pomóc obniżyć kwotę o parę groszy to czemu mam nie pomóc i nie chodzi tu o te parę groszy które nawet nie wiem czy dostanę czy nie i czy to nie chwyt marketingowy. Mi to wisi , ważne że ktoś będzie miał taniej.

Opublikowano

To masz pecha Nie mając współwłaściciela. Ja mam z ojcem który ma 60% zniżek i w marcu płaciłem trochę ponad 800 zł. a jak na liberty direct wyliczyłem sobie n samego siebie to 2050zl :)

To jakie jaja? Za 1,9 ponad 800 z maxem zniżek ? :shocked:

Ja mam 60% i za 2,5 płacę 466 PLN. Gdzieś Ty auto ubezpieczył :no:

Opublikowano

ma zwyżkę za wiek :wink4:

spokojnie, choć pewnie dałoby się coś taniej znaleźć

Opublikowano

Przecież ma współwłaściciela ze zniżkami.

Mó szwagier zarejstrował auto ze mną, jak współwłaścicielem i żadnej zwyżki mu nie naliczali...

Opublikowano

Przecież ma współwłaściciela ze zniżkami.

Mó szwagier zarejstrował auto ze mną, jak współwłaścicielem i żadnej zwyżki mu nie naliczali...

no ma i współwłaściciel ma -60 % zniżek

za to on ze względu na wiek ma +60 % zwyżek

po prostu, są współwłaścicielami, ubezpieczalnie tak to liczą

jakby by sam to miałby jeszcze drożej bo bez żniżek a i tak ze zwyżkami za wiek

rozumiesz teraz ?

od razu napisz ile twój szwagier ma lat