vito Opublikowano 17 Września 2006 Opublikowano 17 Września 2006 witam, świeci się kontrolka AIR BAG. diagnoście wyświetlił się błąd pirotechnicznego napinacza pasa pasażera kontrolka świeci się czasem cały dzień, a innego dnia wcale - ?!?!? czy Ktos miał podobny przypadek lub może mi pomóc ?
Wihajster Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 sprawdz kostke laczeniowa przy napinaczu
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 skoro czasem się świeci a czasem w ogóle się nie zapala to wskazuje na jakiś element łączeniowy kabli. Sprawdź wkostkę tak jak napisał kolega.
vito Opublikowano 18 Września 2006 Autor Opublikowano 18 Września 2006 trzeba drzeć tapicerkę słupka ? gdzie znajduje sie napinacz ?
Pikuś Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 vito, nie w slupku tylko pod siedzeniem. Pomylilo Ci sie ze zwijaniem chyba pasa.
Gość zdeniu Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 Pikuś, chyba nie przeczystałeś pierwszego postu chodzi o pirotechniczny napinacz pasów a on jest w słupku pod fotelem moze byc wtyczka od poduszki bocznej lub podgrzewania fotela
Pikuś Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 zdeniu, a nie tu przy siedzeniu?? Moze w innym aucie widzialem. :roll:
Gość zdeniu Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 chyba tez nie dokładnie napisałem dokladnie jest przy progu :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 zdeniu, bo ja gdzies widzialem, ze ten nabuj jest pod siedzeniem i ciagnie caly ten uchwyt z pasem. Juz wiem gdzie tak bylo w Escorcie i myslalem, ze u nas tez tak jest.
Gość zdeniu Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 nie wiem jak w escorcie ale w naszyc niuniach uchwyt jest zamocowany no nadwozia/tunelu a napinacz ciągnie pas zamontowany w słupku
Pikuś Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 w naszyc niuniach uchwyt jest zamocowany no nadwozia/tunelu No chyba sie mylisz bo uchwyt przeciez przesuwa sie razem z siedzeniem. Az jutro musze sie temu przyjzec. Oczywiscie jak nie zapomne.
Gość zdeniu Opublikowano 18 Września 2006 Opublikowano 18 Września 2006 No chyba sie mylisz bo uchwyt przeciez przesuwa sie razem z siedzeniem tu masz racje - do fotela a pirotechnik do pasa w słupku
Rekomendowane odpowiedzi