Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B5 AFN-Do 110km/h jest ok a powyżej jest zamulony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Do 110km/h jest ok a powyżej jest strasznie zamulony i brakuje mu mocy. Przepływomierz jest dobry bo założylem drugi na próbe i nic sie nie poprawiło.Filtr paliwa też wymieniony.Pozdrawiam i proszę o pomoc

Opublikowano

Witam.Do 110km/h jest ok a powyżej jest strasznie zamulony i brakuje mu mocy. Przepływomierz jest dobry bo założylem drugi na próbe i nic sie nie poprawiło.Filtr paliwa też wymieniony.Pozdrawiam i proszę o pomoc

pelna diagnoza Vag'iem i bedzie wiadomo co trzeba wymienic ...

[ innej opcji nie ma !!! ]

dla przykladu [ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21738.0 ] zeby nie było ze kłamie ....

Opublikowano

Jak auto dokladnie się zachowuje czy po przekroczeniu 110km/h robi się mułowaty i jest tak do czasu aż nie zgasisz i ponownie zapalisz silnik??

Opublikowano

Uszkodzony N75 lub zapieczone kierownice spalin.

Wrzuć po kolei te 2 hasła w wyszukiwarkę na forum, a będziesz miał zbiór odpowiedzi na tacy.

Opublikowano

baskecior pewnie ma racje

ale ja trzymam linie diagnozy jak spanky, najpierw logi nastepnie diagnoza, pozniej wyrok i naprawa

skoro jest mozliwosc diagnostyki trzeba z niej korzystac :)

Opublikowano

baskecior pewnie ma racje

ale ja trzymam linie diagnozy jak spanky, najpierw logi nastepnie diagnoza, pozniej wyrok i naprawa

skoro jest mozliwosc diagnostyki trzeba z niej korzystac :)

Oczywiście, że najpierw diagnozujemy, ja tylko uzupełniłem wypowiedź Spanky`ego. :gwizdanie:

;)

Opublikowano

Mi to sie również wczoraj zdarzylo do 100km/h normalnie,a pozniej zamulila,dojechalem do pracy,postał,zapalilem i wracając juz wszystko było ok.Nie przejmować sie tym?

Opublikowano

Mi to sie również wczoraj zdarzylo do 100km/h normalnie,a pozniej zamulila,dojechalem do pracy,postał,zapalilem i wracając juz wszystko było ok.Nie przejmować sie tym?

olej sprawe .. niech sie rozpierd... do konca .... :naughty:

p.s przeczytaj wszystko co zostalo w tym temacie napisane i zastanow sie nad tym co napisales ....

cycki opadaja .... :wallbash:

Opublikowano

notlauf to niebezpieczna sprawa. wyobraz sobie ze wyprzedzasz i zalozona odleglosc do nadjezdzajacego z przeciwka auta okazuje sie zbyt mala bo silnik sobie wszedl w tryb awaryjny.

to zwiastun rychłego problemu. nalezy sie przejmowac !

heh nie tylko cycki :wallbash:

Opublikowano

Oj nie przeczytalem dokładnie tematu i co najwazniejesze nie wszedłem w link który Spanky zamiescił. :embarrassed::wallbash: To teraz jak najszybciej na badanko VAG'iem leciec musze

Opublikowano

Musashi ma racje swieżo po zakupie auta nie wiedząc o tym, że mam uszkodzony przepływomierz gdy wyprzedzałem tira samochód przestał mi ciągnąć a wręcz hamował.

Opublikowano

notlauf to niebezpieczna sprawa. wyobraz sobie ze wyprzedzasz i zalozona odleglosc do nadjezdzajacego z przeciwka auta okazuje sie zbyt mala bo silnik sobie wszedl w tryb awaryjny.

Jak usunąć notlauf'a ?

Opublikowano

rbs, poszukaj na forum i poczytaj bo naprawde na ten temat jest wiele.[br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 20:08 _________________________________________________Jakies kolejne bez sensowne pytania zobacze bede rzucal kropkami :rant:

Opublikowano

Jak usunąć notlauf'a ?

Przeczytaj czlowieku ten watek od początku,jak będziesz miał za mało informacji użyj opcji "szukaj", a jak nie dasz rady to przejrzyj tematy w tym dziale,co chwile ktoś pisze o tym problemie,jest tego mnóstwo.

Opublikowano

Jak usunąć notlauf'a ?

kolejne posty z takimi pytaniami beda kasowane .... !

Opublikowano

Na Vagu wykaże, że jest problem z czujnikiem podciśnienia czy coś podobnego a problem tkwi w zapieczonych kierownicach, trzeba je oczyścić. Kiedy braknie mocy (komp wprowadza system awaryjny) wystarczy zgasić i zapalic silnik. Dawno juz nie śmigałem TDi, ale jak nie miałem auta swojego to wyrwałem A4 od taty i trochę ją przegoniłem, spostrzeżenia: ciągnąc ma trzecim biegu przed 3000 obrotów lekko go przytkało ale nie spuszczając nogi z gazu szedł dalej powtórzyło się to znow w okolicach 3500 obr i pozniej juz szedł normalnie az do odciecia. Kiedyś gdzieś wyczytałem że wystarczy troche rozruszać te kierownice i pokazać silnikowi troche więcej obrotów niż 1800 obr gdzie się ma najwiekszy momen obrotowy lub wyjąc i przesmarować kierownice. Powodzenia.

Opublikowano

Mój wchodził w tryb awaryjny.Wyczyściłem dolot,egr i znalazłem nieszczelność w dolocie.Obyło się bez kosztów.Teraz jest OK

:thumbup:

Opublikowano

Byłem na komputerze,stwierdzili ze jest za duże ciśnienie na kolektorze? Ale wykasował mechanik błąd i mówił ze juz powinno być dobrze

Opublikowano

:polew:

super mechanik :polew: i skasowal 100 PLN

a jeeli bedzie niedobrze to znow podjedziesz on wykasuje blad, 100 PLN skasuje i znow powie bedzie dobrze..[br]Dopisany: 26 Styczeń 2008, 17:10 _________________________________________________bledy to w 90 % przypadkow nie jest przyczyna problemow, tylko ich zapis

Opublikowano

Nie,za darmo mi podlaczył