Cebulacbr Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Modyfikacje w toku hihhhi No napewno wolałbym 330ci tylko ze moja zona by zaczeła marudzic na temat spalania bo to ona jezdzi tym na codzien. ale i tak sie zbiera z miejscz niezle ,teraz trzeba remap zrobic troszke ja posadzic i co najgorsze przełozyc audio z audika (czyli weekend z bani) Oto nowe fotki zmienilem koła na 19 Jesli Bmw to po niemiecku Nisko i Szeroko hehehe
Nowak_zg Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 e46 w coupecie w dieselku to jest to ze zdjecia z e60 widac ze to nie m5 chociazby po lusterkach b6 sprzedana ?
Cebulacbr Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Audi jeszcze nie sprzedany mam nadzieje ze go odbiore z warsztatu w tym tygodniu ,troszke dlugo go skladaja
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 fura kox sam taką chciałem kupić Taka by do Ciebie pasowala Cebulacbr, na tych 19" chyba nie masz zimowek, coo?
Cebulacbr Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Zimowek ??? zapomnialem jak sie jezdzi na zimowkach , :hi:12 miesiecy na letnich
Rekomendowane odpowiedzi