Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oficjalny wątek o NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mavs pokazali kawał dobrego basketu. Wczorajszy mecz to po protu poezja. Runy z jednej i drugiej - niemoc Nowitzkiego do 4 kwarty, penetracje Barei - masakra. Warto było zarwać noc :kox:

Opublikowano

Jestem w szoku, że Miami dało tak ciała...szkoda :disgust:

Opublikowano

Dobrze, że dali ciała - w końcu streetball nie może wygrywać tytułów :)

Opublikowano
  • Autor

J-Kidd najbardziej zasłużył na pierścień , chwała mu :notworthy: :notworthy: :notworthy: , zwycięstwo jest zwycięstwem , buraki z Dallas są No1

247828_10150216420473463_8245623462_7240515_2398243_n.jpg

Opublikowano

Co do Kidda to się zgadzam :good:

Opublikowano

:hi:

tak przy wątku koszykarskim (bo innego nie znalazłem) ktoś grywa jakoś mniej lub bardziej amatorsko z Was w jakiś ligach mniej lub bardziej lokalnych? :)

Opublikowano

ostro Miami do domow w poduszke plakac :good:

lepeij zeby sobie kupili jeszcze kogos bo za malo gwiazd hehhehe....CP3 na jedynke moze..heheh

a niemiec dalej tym swoim dupowatym stylem bedzie bil psychicznie i na boisku[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 14:03_________________________________________________slyszeliscie o jakims dobrym turnieju 3 on 3????bv

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

na gwiazdkę będzie prezent... rusza Sezon ! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

25 grudnia[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 14:57_________________________________________________Jeśli faktycznie koszykarze wrócą na parkiety w pierwszy dzień świąt, wówczas rozegrają w sezonie regularnym 2011/2012 po 66 spotkań.

Na 25. grudnia zaplanowano trzy mecze, w tym rewanż za finał poprzednich rozgrywek, w którym zespół Dallas Mavericks pokonał Miami Heat.[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 15:26_________________________________________________

18:00 New York Knicks - Boston Celtics

20:30 Dallas Mavericks - Miami Heat

23:00 Los Angeles Lakers - Chicago Bulls

Opublikowano

Oglądaj NBA za darmo!

Ruszył dział League Pass na oficjalnej stronie NBA. Każdy kto się tam zarejestruje będzie mógł bez żadnych opłat oglądać wszystkie mecze w dniach 25 grudnia - 9 stycznia. Później, za usługę ILP trzeba już jednak zapłacić.

:good:

Opublikowano

te trzy mecze są oczywiście na żywo w Canal plus :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 22:20_________________________________________________Peja Stojakovic, Brandon Roy i Antonio McDyess kończą kariery...

Baron Davis dołączy do Knicks

Koniec sagi Chrisa Paula. Hornets i Clippers porozumieli się w sprawie wymiany i CP3 przenosi swoje talenty do Kalifornii.

Richard Hamilton oficjalnie w Bulls.

Josh Howard doszedł do porozumienia z Utah Jazz.

Mike Bibby założy w tym roku już swój czwarty jersey. Zawodnik dogadał się z New York Knicks.

Mickael Pietrus przeszedł z Phoenix Suns do Toronto Raptors.

Tracy McGrady b(mój mvp :naughty:) spróbuje odbudować się występując w Jastrzębiach z Atlanty.

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 16:07_________________________________________________Samuel Dalembert zagra w Houston Rockets. Haitańczyk zgodził się podpisać 2-letni kontrakt (1+1) o wartości $13.7mln

Opublikowano

świetny filmik... :shocked:

pomysł zaczerpnięty z intro nba 2k12 :naughty:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany jest jakaś str www gdzie można meczyki obejrzeć? nie life bo tak to mogę w C+ obejrzeć

Opublikowano

i jak powtórkę meczu mam obejrzeć np LA- BULLS?

Opublikowano

sorry myślałem że chodzi tobie o mecze na żywo :wallbash:.Retransmisje to oglądam na Dailymotion - Watch, publish, share videos jest tam pare użytkowników co wrzucają mecze a tak to trzeba ściągać niestety

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tu ktoś żywy ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałem , że taki wątek istnieje hehe

by HTC Sensation

Opublikowano

ktoś jest :wink:

Opublikowano

Shaqa to pamiętam z czasów Orlando, jak rozbijał tablice.

Z Pennym tworzyli fajny duet.

---------- Post dopisany 23-12-2012 at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany 20-12-2012 at 21:38 ----------

Oglądałem dzisiaj jazz-heat,

Mocni są, mecz bardzo jednostronny.