Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła..

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła..

no to dobrze, wystawię cene dość mocno nie atrakcyjną, tyle że z wszystkimi tajlami, może akurat się uda i pójdzie :decayed:

Opublikowano

próbuj :good:

Opublikowano
  • Autor

Jutro ogarnę jakąś ładną, zachęcajacą aukcję :decayed:

Opublikowano

wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18 :decayed:

Opublikowano

kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git..

Opublikowano
  • Autor

wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18 :decayed:

auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca :decayed:, mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać :decayed:

kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git..

no jakbym patrzył na wkład to trzebabyłoby z 19k za nią wziąść :embarrassed:, ale wszyscy wiemy że to nie realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

Opublikowano

auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca :decayed:, mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać :decayed:

realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

a co Wy kuwa dyzurny akku macie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

a co Wy kuwa dyzurny akku macie :decayed:

nie popatrzyliśmy przy kupnie i wcisnął mu ziom, aku 44Ah, przyszły mrozy i Biała odmówiła posłuszeństwa :polew:, włożyliśmy mój i śmigam sobie poliftem :naughty:, całkiem inna jazda, niż moją padaczką na gwincie :decayed:

Opublikowano

a teraz kto wczasniej wstanie ten ma aku

Opublikowano
  • Autor

a teraz kto wczasniej wstanie ten ma aku

moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć :decayed:

Opublikowano

moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć :decayed:

To Ty sprzedajesz takie: "złóż to sam" :D:good:

Opublikowano
  • Autor

myslę ze powinieneś sprzedać za 11k, ja swoją 1.6 sprzedałem za 11k 2 tygodnie temu, a stała 3 tygodnie na otomoto a tak wyglądała http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119948.0

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:, bede chciał ja wystawić za 13, 13,5k i zobaczymy czy bedzie jakiś odzew, ale tak jak mówię jak wezmę za nia 11k to bede zadowolony, z tajli ze środka powinienem jeszcze z 1,5 klocka zarobic, a w ostateczności sprzedam gwint i kółko ;(

Opublikowano

gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło :good:

Opublikowano

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:

Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło :good:

o tym już bedziemy myśleć jak wszystko dojdzie do skutku, gwint, raczej na 100% zostanie, a koło może pójdzie do białej :przebiegly:

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:

Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę :wink4:

wiem, zobaczymy, może się akurat ktoś trafi :gwizdanie:

Opublikowano

wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest :decayed:

Opublikowano

wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest :decayed:

Albo gwiazdkę narysuj na jakimś przycisku, albo napisz "A/C" i powiedz że jest manualna :naughty: Zimą i tak się nie włączy przecież :naughty:

Opublikowano

nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski :decayed: