Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wpadło trochę nowej chemii, mam nadzieję ze pogoda na sobotę się wyrobi, i podziałamy trochę przy Zielonej 203c0667f5732a9f2d76e6870d02eab7.jpg

Póki co kilka fotek stanu obecnego, mam nadzieję że zdążę jeszcze urwać coś z wysokości tyłu, bo trochę pieje w stosunku do przodu [emoji6]

bc64011293546b6baf874722ec4ef4bc.jpg

91875d49cbfc4f932a58790e63517095.jpg

3cef317db1b435a3bb652af2ad901397.jpg

68c92c350d7efe9eccd2dcb7ee895f25.jpg

1a3ff71cef7920222c62e26aefffc9bc.jpg

080dd9ca0ee626b28536cb52f36af3f4.jpg

6da0d39b0e938d34e2b35fb438ca0673.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Auto które nie umiera...:) super wyszło:)

Opublikowano

Jakie plany na sezon 2k18?
Ten końcowy wydech to cały inny czy tylko końcówki wspawane?

Opublikowano
  • Autor
Jakie plany na sezon 2k18?
Ten końcowy wydech to cały inny czy tylko końcówki wspawane?
O ile kasa pozwoli (bo nie ukrywam że auto zeszło na dalszy plan) to szersze ranty na tył, pomalowanie rotorów na złoto , jak było w DARE, w perspektywie malowanie całości ale to pewnie jeszcze nie w przyszłym roku, pomału też wymieniam, poprawiam wszystkie części które są nadgryzione zębem czasu, aby wszystko wyglądało jak należy

Same końcówki dospawane do serii, przy 90KM nie chciałem się bawić w jakieś większe przeróbki [emoji6]
Opublikowano
  • Autor
Auto które nie umiera...:) super wyszło:)
Tak popatrzyłem dzisiaj po zdjęciach to od 2014 zmieniło się na zewnątrz tylko koło [emoji16], środek troszkę więcej , ale leży już lotka na klapę, cupra na przód i może coś jeszcze wpadnie... Myślę czy nie ogarnąć jakiejś delikatnej oklekljki bo na nowy lakier raczej nie starczy w przyszłym roku, a jest parę miejsc które by tego wymagały
Opublikowano

Jak to Paweł, zawrotne 90 KM też trzeba uwolnić:) nie może marnować się potencjał tego samochodu:)

Opublikowano
  • Autor
Jak to Paweł, zawrotne 90 KM też trzeba uwolnić:) nie może marnować się potencjał tego samochodu:)
Na to już mam inny plan ;)
Opublikowano

2.7 TT....?

Opublikowano

Świetne auto, duzo roboty bylo z kierownica? Domyślam się ze przyciski nie działają a jak z poduszka?

Opublikowano
  • Autor
2.7 TT....?
Nie w tej budzie, chodzi mi po głowie zmiana budy na polifta w Quattro, i przerzuceniu gratów ;) przez zimę będę coś myślał
Opublikowano
  • Autor
Świetne auto, duzo roboty bylo z kierownica? Domyślam się ze przyciski nie działają a jak z poduszka?
Kolumna z polifta i siedzi elegancko, przyciski nie ogarnięte, i zaślepka poduchy, bo dorwać poduszkę to masakra
Opublikowano
45 minut temu, slepy napisał:
3 godziny temu, a4bartek napisał:

Kolumna z polifta i siedzi elegancko, przyciski nie ogarnięte, i zaślepka poduchy, bo dorwać poduszkę to masakra

Jest teraz na alledrogo jedna fajna z TT sline bez multifunkcji z poduszka za 2 tys ale czytałem ze z podłączeniem poduszki jest trochę zabawy i nie wiadomo nigdy czy zadziała;)

048db3c54c5fbeea2c0165766f9d.jpg

Opublikowano
  • Autor
Jest teraz na alledrogo jedna fajna z TT sline bez multifunkcji z poduszka za 2 tys ale czytałem ze z podłączeniem poduszki jest trochę zabawy i nie wiadomo nigdy czy zadziała[emoji6]
048db3c54c5fbeea2c0165766f9d.jpg.3dbf67fb281a2b46a393aaa9b43c0c87.jpg
Ktoś to już sprawdzał, trzeba podpiąć jeden ładunek i ma śmigać [emoji6]
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzieje sie tu cos czy juz rozebrałeś i pociąłeś?

Opublikowano
  • Autor
Dzieje sie tu cos czy juz rozebrałeś i pociąłeś?
Póki co cisza, graty leżą tylko czasu brak żeby to ogarnąć, zrezygnowałem z etatu, i powoli przymierzam się do startu ze swoją firmą, przez co i finanse na auto się nie zgadzają [emoji6] rozbierać go szkoda bo już trochę go mam no i to moje pierwsze auto, przez co mam do niego sentyment, póki co stoi i czeka na lepsze czasy a śmigam B7 ;) mam nadzieję ze przed sezonem uda się poskladac i wrzucić aira i będę nią śmigał na codzień ;)
a22031fee9f67dcbddc35fa6a83290bb.jpg

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

zostaw zostaw przyjdą lepsze czasy to bedzie zabawa

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Siemanko, dawno tu nie zaglądałem, bo i przy audi się nie wiele dzieje. Zapadła decyzja i B5 zostało wystawione na sprzedaż, mimo ceny nikt się na niego nie skusił, co spowodowało , że rozbieram auto na części. Co prawda nie do ostatniej śrubki, ale wyprzedaje wszystkie grubsze rzeczy jakie były dołożone, i wracam do jakotakiej serii. Po czym auto wystawię ponownie na sprzedaż, ale już w atrakcyjniejszej cenie ;) Jeśli się nie sprzeda, pewnie zostanie jako daily, ale o tym bedę myślał pózniej. Póki co parę gratów które zostały do zabrania, może ktoś się na coś skusi ;)

image;s=644x461
WWW.OLX.PL

RNS-E dopasowane do konsoli 2din b5, polskie menu, komplet z panelem klimatronika i ramką przycisków,( są dopasowane do radia) 1500zł, w...
image;s=644x461
WWW.OLX.PL

Komplet, poduchy Rubena na amorkach FK przód na grubej ladze, okucia trzeba odświeżyć, bo są stalowe, nie były zabezpieczone i zaszły rdzą, na...
image;s=644x461
WWW.OLX.PL

Zawieszenie Gwintowane KW V1, stan bardzo dobry, wizualnie tylko nakrętki zardzewiałe bo są stalowe, przez co nie ma problemu z ich zapiekaniem...

Jest jeszcze sporo pomniejszych detali, jak coś zapraszam na priv

Aktualnych fotek, brak bo i nie ma za bardzo co pokazywać, zostanie jedynie fajna pamiątka:

Gazeta.jpg