Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MARKA: Audi
MODEL: A4B5
ROK: 1995

Audi w moim posiadaniu od 2007 roku, jest to moje pierwsze auto i tak pomału z roku na rok coś się dokłada, sporo pracy już włożone ale jeszcze nie koniec tego co jest zaplanowane.

SILNIK: 1.9TDI 90KM, założone większe wtryski

ZAWIESZENIE:

- gwint KW V1, utwardzony w firmie Pecar
- dołożone twarde odboje
- rozpórka górna z Audi A6 C5
- rozpórka dolna custom

HAMULCE:

- przód 312mm od Audi A6 C5
- tył seria

BODY:

- lampy przód: Valeo, czarny BiXenon USA
- lampy tył: DEPO II lift
- zderzak przód USA, dokładka zespawana ze zderzakiem
- zderzak tył S4 B5
- progi S4 B5
- grill S4 B5
- klapa tył USA
- poszerzone nadkola przednie

KOŁA:

- felgi DARE LM 9J18
- opony Evergreen 215/35ZR18

ŚRODEK:

- fotele ori Recaro
- kierownica z Audi TT RS
- gałka S4B6
- czarna podsufitka
- dekory złoty połysk

PLANY:

- włożenie klimy
- konsola 2din i deska z poliftowej A4 B5
- detale środka, ori ręczny,gałka z a5 i parę innych smaczków
- poszerzenie tyłu
- negatyw na tylnej osi

IMG_0709.jpg

IMG_0703.jpg

IMG_0699.jpg

IMG_0694-2.jpg

IMG_0721.jpg

Beznazwy-3.jpg

VIDEO:

FOTKI:

Sezon 2008
44100256.th.jpg56849251.th.jpg37250929.th.jpg95615455.th.jpg17087914.th.jpg
Sezon 2009
79034122.th.jpg70391680.th.jpg78963494.th.jpg40802659.th.jpg43308379.th.jpg
Sezon 2010
15643439.th.jpg29886424.th.jpg77304355.th.jpg66324115.th.jpg81811166.th.jpg

Sezon 2014
th_Audi1.jpgth_8.jpgth_7.jpgth_4-1.jpgth_9-1.jpg

ŚRODEK (na przestrzeni czasu)
88023927.th.jpgpakietowietlenieled.th.jpgpakietowietlenieled2.th.jpg42145077.th.jpg37700765.th.jpg

Edytowane przez slepy

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seria :th:

Zmiana lamp na przednie zespolone i tył polifotwe i bedzie juz :th:

jak bedziesz wywalał znaczki to oszczędz pierścienie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie sie nad nimi zastanawialem, ale chyba zostawie, calkiem przyjemnie z nimi wygladaja :th:, a z tym A4 i 1.9TDI to taki przesyt na tej klapie :kwasny:

Opublikowano

Dokladnie . Bo jak wywalać znaczki wszystkie z tyłu to i z przodu ale to tak łyso a pierscienia muszą być :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no myslalem o przodzie bez znaczka, ale poczytalem forum i doszedlem do wniosku ze jednak musi byc, no i najlepiej by bylo od S4 :decayed:

Opublikowano

ładna seria i dobra podstawa do planowanych zmian. pokazuj fotki na bieżąco, jak będziesz dokonywał zmian... :thumbup:

Opublikowano

Audiczka prezentuje się nieźle.Zapodaj fotki po zmianach które planujesz :th:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

w koncu cos ruszylo, choc przedemna jeszcze daleka droga, narazie pozbylem sie znaczkow, z tylu.... wymienilem znaczek na grilu, no i fotka z xenonem... a co dalej.... sie okaze... :rolleyes:

Opublikowano

wsadziłes xenon do nie soczewkowych lamp!!!! :shocked: kup lampy z soczewką i dopiero xenon, miski to ci dowód na dzieńdobry zabiorą

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

jezdze juz od listopada, i poki co no problem, ale w najblizszym czasie, na przod laduja lampy po lifcie, to tylko kwestia czasu... :th:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 11:13 _________________________________________________na przodzie zawitał nowy emblemat :audi:, poniewaz chrom zaczął się łuszczyć ;(

Opublikowano

fajna audi :good: tylko pomaluj cały grill albo wymień go bo teraz to głupio wygląda :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

fajna audi :good: tylko pomaluj cały grill albo wymień go bo teraz to głupio wygląda :thumbdown:

to jest tylko stadium przejsciowe, wolałem zrobić tak niż jeździć z odpryskującym chromem :wink4:, nstepny bedzie chyba grill 'no name", cały czarny, ale tez jako przejsciowka, a co potem to sie zobaczy...

Opublikowano

Fajna jak każda A4 :> hehe.

hmm małe pytanie... jakie żaróweczki świecą na pierwszym foto ?? To HIDy czy zwykłe typu blue ??

Opublikowano
  • Autor

Hidy Bixenon, tylko czekaja jeszcze na lampki po lifcie, tylko nie wiem kiedy sie doczekaja ;(

Opublikowano

Hidy Bixenon, tylko czekaja jeszcze na lampki po lifcie, tylko nie wiem kiedy sie doczekaja ;(

bixenon? :naughty: jest coś takiego jak HIDy bixenon? :blink: Mniejsza o to, lepiej kup te soczewki bo ostatnio zwracam uwagę na tych co latają na HIDach w zwykłych lampach :evil: :bicz3: Lepiej zainwestuj w te lampy mi się jakoś udało uzbierać kasę :tongue4: Tylko czasu na montaż nie ma :wallbash: A jak tam sprawa zawiasu? Masz już to 1BE? :wink4: Furka spoko, tylko kup soczewki i najlepiej depo albo ori Valeo :good: I ten grill to pomaluj jeszcze tą chromowaną ramkę dookoła, na ciemnym autku wygląda super, jak jest ciemna :wink4: Zmiany zapowiadają się ciekawie :good: Pozdrowionka! :hi:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

no miałem mieć od kolegi gregory, ale jak się okazało to przód był 1BE, a tył standard 1BA, chyba wymienie same sprezyny...jak dobrze pojdzie pod koniec miesiąca, no i lampki tez sie moze doczekaja wymiany...a ten bixenon, to chodzi mi o to, ze i krotkie i dlugie swiatła mam w zenonie :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 21:18_________________________________________________jestem po zakupie grilla od RS4 i lampek tylnych po liftowych, powoli zbieram graty, montaż wszystkiego po Nowym Roku, gdy juz zrobie poprawki lakiernicze, i wymaluje lusterka, klamki i dokładki w kolor

Opublikowano

autko super, i dobre plany, ja mam tez A4 1995 i robilem dokladnie te same mody zmiana lamp tyl przod na poliftowe grill RS4 klamki lustra w lakier, efekty super autko zupelnie odmlodzone jak prawdziwy lift :> powodzonka w modach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

do gratów dołączyły lampki na przód DEPO po lifcie, i kierunki clear

Opublikowano

fotka symetrycznych lusterek

To jest dopiero uzyteczny mod.. :good:

Graty :)

Opublikowano

No no bardzo ciekawe mody :D ciekawe jak bedzie wygladac po skonczeniu wszystkiego :hi: powodzenia w dalszych modach :good: