Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezle przerobiles ta A4.. :mysli::kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak tylko zlozysz zderzak do kupy to wrzucaj fotke bo jestem ciekawy jak wyjda siatki i halogeny, bo mam zderzak do wymiany a moje halogeny rozsypaly sie w drobny mak po spotkaniu z passatem i trzeba bedzie zalozyc inne i niewiem czy zakladac tak jak przedtem czy jakies inne

Opublikowano

No no wszyscy są ciekaw fotek kratek. :cool1:

Do prośby fotek dołączam się i ja :slina:

Opublikowano
  • Autor

Niezle przerobiles ta A4.. :mysli::kox:

fotki rezania były dla zmyły :wink4:, to jest prawdziwy efekt :naughty:, brakło tylko słonia dla pełnego :kox:

kratki już są gorzej z halogenami :naughty:, brak czasu, ale do świąt napewno coś wyrezam, ostanio spotkałem na allegro, komplet ORI z kratkami za 280, cena bardzo fajna, gdybym nie kupił tych to pewnie bym je łyknął :wink4:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 23:25_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item592598439_audi_a4_1999_2001_valeo.html

Opublikowano

Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 23:25http://moto.allegro.pl/item592598439_audi_a4_1999_2001_valeo.html

:shocked: i to z mojej miejscowości .

Szkoda że mam teraz inne wydatki :no:

Pozdro .

byle do Świąt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no właśnie ja o nich myślę ale pierwsze to kasa, a drugie to mam już gotowe kratki z przedliftu i trzebabyłoby je znów rezać, a za spawanie już 70zł zapłaciłem :wink4:

potrzebuję uszczelkę o przekroju U, spotkał się ktoś lub ma jakieś namiary?[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 23:42_________________________________________________furka jutro ląduje w lakiernika, halogeny będą chyba schowane za kratkami :gwizdanie:, siatex jest zbyt cienki i gdybym wyciął dziurę na halogen to by się nie miał czego trzymać, a przez to że jest cienki nie ogranicza, światła z halogenu, zrobiłem go tak że ma z 6cm regulacji przód tył, także może w przyszłości wyrezam siatex, choć bardziej jestem nastawiony na to iż w przyszłości kupię Ori halogeny, w dobrej cenie ( tylko muszą się jakieś oszczędności uzbierać :przebiegly:)

Opublikowano

no to wszyscy czekamy na fotki, ja juz tez mam halogeny ogarniete :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no to wszyscy czekamy na fotki, ja juz tez mam halogeny ogarniete :naughty:

kupowałeś te ORi czy też uniwersalne??

Doszedł nowy zakup, kto zgadnie co :gwizdanie:, Jerzu Ty się nie liczysz :decayed:

Opublikowano

Felgi??? :mysli:

Opublikowano

Pochwal się co kupiłeś :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Felgi??? :mysli:

Bingo :tongue4:

Opublikowano

jakieś fotki mile widziane :kox: :kox:

Opublikowano

chociaż powiedz jaki rozmiar i wzorek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jadę po nie w sobotę to na wieczór pewnie bedą fotki, rozmiar ostatnio dość popularny na forum :naughty:, a wzorek też dość popularny, oblukany ale mi się podoba :kox:

Opublikowano

popularny 19 cali :kox: a wzorek pewnie RS6 :kox: ostatnio duzo osób miało go w ankietach sam na to choruje :evil:

Opublikowano
  • Autor

popularny 19 cali :kox: a wzorek pewnie RS6 :kox: ostatnio duzo osób miało go w ankietach sam na to choruje :evil:

aż tak popularny to nie... 18", a wzór równie popularny co RS6, popatrz na ostatnie wypowiedzi Jerza w Twoim wątku :naughty:

Opublikowano

No to łaaaadnie :naughty: teraz to sie będzie prezentował :kox: :kox: a wtryski ogarniasz powoli :mysli:

Opublikowano
  • Autor

miałem kupić wczoraj, ale dobrze że nie kupiłem bo bym z kasą nie wydolił, malowanie troszkę mnie skrobnie, no i te felgi,

ale cały czas mam je na oku, chcę kupić całe 0,205, bo więcej niż 130 na turbince od 1Z raczej nie wyciagne, i nie ma sensu ładować większych :cool1:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 23:15_________________________________________________Nowy zakup http://moto.allegro.pl/item593799010_zestaw_do_malowania_zaciskow_hamulcowych_najtanie.html

Opublikowano

miałem kupić wczoraj, ale dobrze że nie kupiłem bo bym z kasą nie wydolił, malowanie troszkę mnie skrobnie, no i te felgi,

ale cały czas mam je na oku, chcę kupić całe 0,205, bo więcej niż 130 na turbince od 1Z raczej nie wyciagne, i nie ma sensu ładować większych :cool1:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 23:15_________________________________________________Nowy zakup http://moto.allegro.pl/item593799010_zestaw_do_malowania_zaciskow_hamulcowych_najtanie.html

kurcze chyba tez sie skusze.... napisz jak wyszlo malowanie

Opublikowano
  • Autor

spokojnie dopiero auto oddałem do malowania, pod koniec tygodnia powinienem go mieć, także się chyba za to zabiorę ale najpierw, muszę założyć zawias, a potem będę czyścił środek, to auto i tak będzie stało to się za to wezmę :cool1:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 20:00_________________________________________________Nowy zakup :polew: w końcu :kox:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=588234616

no i teraz będzie pryskało :cool1: