Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

doszedł nowy zakup spryski z zaślepkami, jeszcze nie wiem czy bede robił całe i kupował reszte gratów, zbiornik i pompke, czy założe tylko zaślepki, sie zobaczy :cool1:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:32_________________________________________________Malowanie się odciąga w czasie, brak czasu, no i ta pogoda :wallbash:, ale może pod koniec lutego coś ruszy, narazie zbieram cześci do sprysków :naughty:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 20:01_________________________________________________od następnego tygodnia zaczynam rezać przedni zderzak, spryski, halogeny i przeróbka ori kratek na RSowe :evil:

a jak tylko dokupię dokładke do tyłu leci modyfikacja tyłu :evil:

w pierwszym poście fotki zakupionych do tej pory gratów :cool1: , myśle że teraz tylko z górki :wink4:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:41_________________________________________________nowy zakup, do rezania zderzaka :evil:

http://moto.allegro.pl/item556511746_halogeny_przeciwmgielne_soczewkowe_h3_12v55w_atest.html

i jeszcze jeden :evil:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=550317697

do zderzaka mam już wszystko, teraz czekam na przesyłki, i bierzemy się za rezanie :naughty:

kolejny grat do spryskiwaczy, pompka sprysków reflektorów 3B7 955 681 :wink4:

o jakże mnie gościu wku... kratki kupione na allegro, mam robić przelew a gościu dzwoni do mnie i mówi że kratki poszły na sklepie, i zapomniał skasować aukcji :wallbash:, kupuje chyba najwekszy siatex na allegro i idzie w czerń zobaczymy jak to wyjdzie, bedzie kicha to powrót do Ori kratek :blink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam ziomala! :decayed: Fura jak się patrzy :good: , a co będzie po zrobieniu wszystkich planowanych operacji... :gwizdanie: Mam nadzieję, że do zobaczenia, bo blisko mamy. :wink4:

Opublikowano

To razem wpadajce na spota.. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To razem wpadajce na spota.. :gwizdanie:

no jak już coś wyrezam, i znajde trochę czasu to napewno z kolegą na jakiś spocik wpadniemy :wink4:

Opublikowano

tylko zakladaj ori wlacznik do tych helogenow a nie ten "pstryczek" co jest w zestawie

Opublikowano
  • Autor

tylko zakladaj ori wlacznik do tych helogenow a nie ten "pstryczek" co jest w zestawie

ori włącznik już kupiony, nie założył bym tego szajssu co jest w zestawie :wink4:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

Dorzuciłem dwie fotki wczesno-wiosenne :decayed:, dokupiłem reszte gratów do sprysków węże, trójnik, opaski, no i czekam na pompkę :cool1:

kupię zbiornik na dwie pompki najlepiej przedliftowy nr. 8D0 955 453 A

i jeszcze jedno pytanie orientujecie się czy zbiornik po lifcie, ten na dwie pompki, pasuje p&p do przedlifta, chodzi mi o mocowania :mysli:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 17:09_________________________________________________a oto stan na dzień dzisiejszy godzina 20:04

2210650bbff47ecdmed.jpg

:polew: , a teraz zabawa, przyszedł, właczniczek do halogenów, i pompka, tylko ten zbiornik :confused4:, oj ciężko

Opublikowano
  • Autor

narazie rezam zderzak, ale przy okazji pewnie i przednie lampki dorezam, jak już jest rozkręcony :wink4:, prace idą wolno bo męczę to wieczorami po robocie, ale mam czas :decayed:

Opublikowano

Pochwal sie jak juz cos wyrazesz ;). Mnie ciekawia te halogeny w zderzaku :naughty:.

Opublikowano
  • Autor

w sobotę była piekna pogoda i ogarnąłem temat sprysków, zamontowane już w zderzaku i działają, czekają teraz tylko na zbiornik, którego ciągle szukam,halogeny prawdopodobnie bedą już w tym tygodniu, muszę tylko dokończyć rezanie kratek, malnąć je czarną satyną, i dorobić dolot na SMIC bo halogen troszkę go zasłania :disgust:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Nowy zakup :decayed:

124357d761d94ad2med.jpeg

komplet WEITEC -40mm :evil:

Opublikowano

Noi audiczka pójdzie w dół :kox: :kox:

Zrób fotke tych sprysków jak to wyglada :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pomalutku pomalutku, jeszcze nie skończone wrzucę może później fotkę samego zderzaka, bo nie montuje narazie na aucie, bo muszę halogeny dorezać ;)

takie poglądowe foto, (nie efekt końcowy :wink4:)

c299e2f88321f0a0m.jpg

7665a834e0adb1fem.jpg

5c888c23ae32817dm.jpg

moje ulubione :naughty:

d0de0f53ca28859emed.jpg

otworki jeszcze do obrobienia, narazie szukam uszczelki gumowej o przekroju U, mało czasu w tygodniu praca, a w weekendy szkoła, ale wieczorkami walcze :przebiegly:

Opublikowano

Dobry motyw z podłączeniem tego węża :good::naughty:

[edit]

Wcięło obrazki? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

już są zapomniałem zmazać rejestracji :gwizdanie:

Opublikowano

jak obrobisz te krawędzie to bedzie całkiem ładnie to wygladało :good: tak napierwszy rzut oka wygladaja jak orginał z przed liftu :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i takie było zamierzenie:) krawędzie będą obrobione napewno, bo tak to troszkę lipa :kwasny:, ale mam już na to patent :wink4: po malnięciu powinny jeszcze lepiej wyglądać, bo narazie są czarny metalik :polew:

Opublikowano

Gratulacje pomysłów. :good:

Jestem Ciekaw efektu końcowego montażu halogenów tego typu.

Podobają mi się. I chętnie bym je wyrezał. :slina:

Mam całą ori instalacje, nawet przewody z kostek wyprowadzone koło zderzaka :wink4: (pozostałość po lampach bosch z halogenami).

Spryski też super montaż.

pełen szacuneczek :hi:

Opublikowano
  • Autor

no własnie ja nie mam instalacji, i będę rezał, w nastepnym tygodniu odbieram tylni zderzak i kratki do przedniedo zderzaka, od spawania, a narazie szukam jakiejś uszczelki na wykończenie sprysków, i pomysłu na zamontowanie halogenów, no i ciągle szukam zbiornika do spryskiwaczy :wallbash: