Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i super. Ja dorwałem w tej samej cenie.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakiś chip by się przydał i będzie :good:

Opublikowano

slepy na chipa też bym się pisał... :good:

miałem do dyno jechać w tym tygodniu ale miałem strzała i mi troche czasu i kaski naprawa pochłonęła/pochłonie :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

slepy na chipa też bym się pisał... :good:

miałem do dyno jechać w tym tygodniu ale miałem strzała i mi troche czasu i kaski naprawa pochłonęła/pochłonie :wallbash:

spoko już Cię zapisałem, zaczynamy prawdopodobnie od połowy, lub pod koniec maja, jak będzie 10 osób, to dzwonię do Dynosoftu :good:

Opublikowano

Kiwdy pozakaldasz wszystkie graty >?

Opublikowano
  • Autor

auto już się maluje, także w następnym tygodniu powinno być już u mnie, zakładam lampy robię elektrykę, zakładam zbiornik do sprysków, potem zawieszka malowanie zacisków, i zakładam koła, na początku maja powinienem mieć furkę złożoną :wink4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:10_________________________________________________przyszedł zbiorniczek, już założona pompka do sprysków :wink4:

103ecac3b097f31bmed.jpg

czekam jeszcze na alusy :kox:

Opublikowano

No to zakładaj na auto i pokaż jak spryski sikają :cool1: :>

Opublikowano
  • Autor

jak tylko odbiore auto to zabieram sie za zakładanie nowych gratów w tym tego: :gwizdanie:

ddae065726131fbcmed.jpg

8J18 :naughty:

Opublikowano

Bedzie grubo :cool1:

Opublikowano

Zawsze te aluski mi się podobały do Sedanika :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Bedzie grubo :cool1:

myślisz :naughty::tongue4:

Opublikowano

slepy :good::decayed:

Ladna fela.. zielone B5 lubia te kolka.. :naughty:

Opublikowano

MAM8? :cool1:

czy ori? przyznaj się :naughty:

Opublikowano
  • Autor

MAM8? :cool1:

czy ori? przyznaj się :naughty:

no niestety nie ori, ale i tak są kozackie, podobają mi się mega :kox:, nie moge sie doczekać kiedy odbiorę auto i pozakładam graty :przebiegly:

Opublikowano

szkoda...

powiem Ci tak... dopóki nie przyjdzie Ci prostować czy wypełniać rantów to spoko :good:

ja cieszę się jak cholera że dałem więcej za ori bo teraz przy strzale to felga uderzyła z prędkością 120km/h w krawężnik... i co? idealnie prosta :naughty:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________mam jeszcze do Ciebie pytanko odnośnie clean ass... bo zamierzam tak zrobić w swojej...skrócić dwururke dieslowską i kupić nową dokładkę zderzak bo w mojej wycięty jest jeszcze otwór na hak... jak kupię to czym to zalepić? i czym pomalować? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

szkoda...

powiem Ci tak... dopóki nie przyjdzie Ci prostować czy wypełniać rantów to spoko :good:

ja cieszę się jak cholera że dałem więcej za ori bo teraz przy strzale to felga uderzyła z prędkością 120km/h w krawężnik... i co? idealnie prosta :naughty:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________mam jeszcze do Ciebie pytanko odnośnie clean ass... bo zamierzam tak zrobić w swojej...skrócić dwururke dieslowską i kupić nową dokładkę zderzak bo w mojej wycięty jest jeszcze otwór na hak... jak kupię to czym to zalepić? i czym pomalować? :naughty:

ja tez mam podcietą pod hak tylko u mnie hak zostaje bo sie przydaje, a wydech ma mi gościu cofnąć bez cięcia jak się uda, bo jak utnie i pospawa to może to zacząć korodować, a otwór na rurkę zawiozłem do gościa od spawania plastiku 40zł i dziury niema, teraz lakiernik ma mi to podszpachlować i ma być :kox:, jak wyjdzie napiszę Ci jak odbiore furkę :kox:

Opublikowano

ja myślałem bardziej o odcięciu kawałka plastiku... wtopieniu w tą dziurę... zeszlifowaniu... i pomalowaniu jakoś... tylko nie wiem czym ten plastik pomalować :mysli: wszystko chcę zrobić sam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zrobisz... mi sie nie chcialo i jak usłyszałem ze 40zł to stwierdziłem że szkoda mojego czasu, on też mi tam wspawał kawałek plastiku i wyprofilował do kształtu zderzaka, teraz tylko podszlifować uzupełnić dziurki i zamalować :wink4:

Opublikowano

Racja lepiej dać do fachowca który za grosze to zrobi niż tracić czas i nerwy :gwizdanie: