Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bedzie gwint raczej na 100%, tylkoz używkami teraz licho na allegro, widziałem nówkę FK za 1200, jak będę miał kasę to wyłożę :wink4:

Jak będziesz wiedział o jakimś dobrym gwincie to wal :evil:, za niedługo felgi lecą do renowacji :cool1:, i zastanawiam się jakie gumy na to zarzucić :mysli:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bedzie gwint raczej na 100%, tylkoz używkami teraz licho na allegro, widziałem nówkę FK za 1200, jak będę miał kasę to wyłożę :wink4:

Jak będziesz wiedział o jakimś dobrym gwincie to wal :evil:, za niedługo felgi lecą do renowacji :cool1:, i zastanawiam się jakie gumy na to zarzucić :mysli:

no dawaj dawaj bo stoi jak koza :naughty:

coś znajde to Ci podrzucę...

fele sam pucuj - zobaczysz jaka męka :gwizdanie: ja już na szczęście to mam za sobą :decayed:

255/30 :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

nawet nie gadaj że takie gumy zakładasz, ja jeździłem miesiąc na 255/35, i na nasze drogi ten profil to masakra, będą 225/40 tylko nie wiem jakiej firmy :gwizdanie:, a z kółkami nie chce mi się użerać nie mam do tego nerwów, i czasu zabardzo :thumbdown:

Opublikowano

pertolicie, 35 jest za***iste:)

Opublikowano
  • Autor

Karol a jaką masz szerokość gumy :wink4:, chyba jeszcze nie dojrzałem do takiego profilu :polew:

Opublikowano

ja chce 255/35-30 na tył wsadzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________jeszcze nie wiem jak ale chce :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a na jakiej feldze, Twojej 18? czy 19, u mnie 255/35 na 18 weszło bez problemu, z moją glebą oczywiście nie wiem jak by to wyglądało u ciebie :slina:

Opublikowano

a na jakiej feldze, Twojej 18? czy 19, u mnie 255/35 na 18 weszło bez problemu, z moją glebą oczywiście nie wiem jak by to wyglądało u ciebie :slina:

weszło 255/35 na 18tke? :slina: a na przód ile wejdzie? :kox:

Opublikowano
  • Autor

na przód nie mam pojęcia, najszersze miałem 225/45, trzebabyłoby robić przymiarki, jakbyśmy się zgadli wcześniej to bym przymierzył tą 255 na przód, ale raczej nie wejdzie :no: 245 to chyba maks :kox:

Opublikowano

na przód nie mam pojęcia, najszersze miałem 225/45, trzebabyłoby robić przymiarki, jakbyśmy się zgadli wcześniej to bym przymierzył tą 255 na przód, ale raczej nie wejdzie :no: 245 to chyba maks :kox:

ok dowiem się i pochytam coś :good:

Opublikowano

nie robcie kondona z opon, opona im bardziej naciagnieta tym lepszy efekt, u mnie 235 na feldze 9" wiec nawet naciagnieta

Opublikowano

nie robcie kondona z opon, opona im bardziej naciagnieta tym lepszy efekt, u mnie 235 na feldze 9" wiec nawet naciagnieta

ja mam 8,5 i 225 jest sporo naciągnięte

Opublikowano

ale profil masz opony masz inny, jutro cykne fotke jak to u mnie wyglada na 19.

Opublikowano
  • Autor

ja mam 8,5 i 225 jest sporo naciągnięte

Tomek na 225/40 przy 8,5 calowej feldze nie ma strasznego naciągu, u topora jest 235/35 i 9 calowa, to musi już ładnie wyglądać :naughty:, myślę żeby wrzucić na przód 215/40 ale nie wiem czy jest sens :mysli:

ale profil masz opony masz inny, jutro cykne fotke jak to u mnie wyglada na 19.

wrzuć to foto Topor :wink4:, u mnie maks szerokość to 225, na szersze trzeba byłoby szerszą fele żeby to wyglądało :kox:

Opublikowano

Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4?

Opublikowano

Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4?

jezeli chodzi o te gietkie takie jakby materialowe na zewnatrz to tez przylacze sie do pytania

sorry tylko ze pytamy sie w tym watku

Opublikowano

pisałem u siebie w wątku sporo razy na ten temat...

Opublikowano

to zas teraz lektorke zapodal, pozdrawiam

Opublikowano

to zas teraz lektorke zapodal, pozdrawiam

hehe 5 i 6 mm :wink4:

Opublikowano
:good: