Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie 4mm ?? wszystkie[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:03_________________________________________________I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_czyszczeniewymiana_kolektora_ssacego-t97038.0.html[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________Slepy sorry za OT :cool1:

Opublikowano

nie robcie kondona z opon, opona im bardziej naciagnieta tym lepszy efekt, u mnie 235 na feldze 9" wiec nawet naciagnieta

ja mam 8,5 i 225 jest sporo naciągnięte

Tomek na 225/40 przy 8,5 claowej feldze neio ma strasznego naciągu, u topora jest 235/35 i 9 calowa, to musi już ładnie wyglądać :naughty:, myślę żeby wrzucić na przód 215/40 ale nie wiem czy jest sens :mysli:

ale profil masz opony masz inny, jutro cykne fotke jak to u mnie wyglada na 19.

wrzuć to foto Topor :wink4:, u mnie maks szerokość to 225, na szersze trzeba byłoby szerszą fele żeby to wyglądało :kox:

zaraz zejde do garazu i cykne fotki felgi... :)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________1013174.jpg

1013175.jpg

1013176.jpg

Opublikowano
  • Autor

Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4?

Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4?

jezeli chodzi o te gietkie takie jakby materialowe na zewnatrz to tez przylacze sie do pytania

sorry tylko ze pytamy sie w tym watku

to zas teraz lektorke zapodal, pozdrawiam

hehe 5 i 6 mm :wink4:

a co to jest ku... dział techniczny :bicz3: :bicz3:

I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_czyszczeniewymiana_kolektora_ssacego-t97038.0.html[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________Slepy sorry za OT :cool1:

no popatrzcie funkcja :szukaj:, jednak działa :polew: :polew:

zaraz zejde do garazu i cykne fotki felgi... :)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________1013174.jpg

1013175.jpg

1013176.jpg

no wygląda jak 225/40 u mnie :wink4:, jest elegancko, ale 225/35 u Ciebie by już leżało :kox:

Opublikowano

a Ty slepu jaka masz szerokosc felgi??

Opublikowano
  • Autor

Karol ja mam 8cali, tylko nie dopatrzyłem że u Ciebie rant wystaje poza oponę, naciąg jest lux, masz jakąś fotkę z bliska na aucie, tyle że bez gleby to nie będzie to jak wrzucisz Gwint to nabierze wyglądu, u mnie oponka przykrywa rant, ale i tak się fajnie do środka schodzi, na więcej chyba sobie nie pozwolę, żałyję tylko że one nie są 8,5 calowe :kwasny:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________Jeden Strzał :wink4:

a41t.jpg

Opublikowano

gwint jest pewny jak upał na majorce;p felga wyjstaje jakies 0.7cm z kazdej strony poza opone;) fajnie to wyglada na aucie od tyłu tylko jest jeden minus, trzeba za***iście uwazac na krawezniki, koleiny zwir... a nawet czasem na pasy na przejsciu dla pieszych :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

pompka centralnego naprawiona, na zewnątrz coraz cieplej, także przygotowuję się do modów :naughty:

pomożecie http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_myslicie_o_takim_malowaniu_felg-t120861.0.html

Gwint w dobrej cenie kupię, na gwałt :kox:

Opublikowano

piękna bryczka.felgi robią swoje.

Opublikowano

Świetny kolorek, ładne felgi, prezentuje się znakomicie :good:

Opublikowano
  • Autor

Panowie co sądzicie o tej feldze do mojej :naughty:

950299941

Opublikowano

Moim zdaniem będzie nieźle, cultowo ;) Te które masz w setupie letnim już się zdeko przejadły :gwizdanie:

Tu masz podobne koło na A4:

023gr.jpg

Opublikowano
  • Autor

no właśnie się zastanawiam, bo muszę te moje odnowić,a tak to może bym je sprzedał dołożył to co mam na odnowe i kupił takie :gwizdanie:

Opublikowano

zastanawialem sie nad tym kolem ale odpuscilem... nie mniej jednak kolo jest w mega stylu cult. co musi niesc za soba mega glebe i kilka innych gadzetow;)

Opublikowano
  • Autor

myślałem o sytej glebie i przy 8,5J będzie już fajny naciąg, chyba wystawie moje na allegro :gwizdanie:

Opublikowano

na 8,5" 215/40 :) i bedzie git.

Opublikowano
  • Autor

no właśnie o tym myślałem, przemyślę sprzedaż moich i jak pójdą to pomyślę o nich, jest na allegro kilka ciekawych kompletów :naughty:[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________ma ktoś może fotkę a4 na tej feldze

940838681_1

Opublikowano
  • Autor

Te czarne są eleganckie :slina:, ale jakoś nie widzę ich przy moim kolorze, a te drugie jakoś mi nie podchodzą wolałbym te swoje wypolerować :naughty:

Opublikowano
ma ktoś może fotkę a4 na tej feldze

940838681_1

Wydaje mi się, że w realu lepiej będzie wyglądać:

433083791.jpg