Opublikowano 28 Grudnia 201015 l ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka na sciski stolarskie
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski A myślisz że jak ktoś kupuje takie A4 to wie jak w nim idą przewody od klimy? Obawiam się że nawet nie zwróci uwagi że nie ma chłodniczki od klimy kombinatorzy , nie chciałbym od was kupować auta wypraszam sobie Ja u siebie takich jaj nie robię i nie będę robił Ja to Ci z "dobrego serca" podpowiadam
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Paweł dobra decyzja Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka proste to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku na sciski stolarskie bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Autor Paweł dobra decyzja Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem szukam cały czas jakiejś sensownej tdi w Q, ale bida na allegro , jedyny egzemplarz który mi wpadł w oko to ta co wklejałem, tylko brak Q, do Beny jakoś nie jestem przekonany :gwizdanie: ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka proste to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku na sciski stolarskie bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł Rafał, nie zdradzaj, Mrogalowych tajemnic , a wszyscy się dziwili jak on taką glebe zrobił
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Autor bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie: skąd ja to znam :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki gaz też ciągle idzie w górę slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________ skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;(
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Autor nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie: skąd ja to znam :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Ty masz blisko do Terespola taaa no i w srebrze bak pińcet litrów 2 kursy dziennie robię ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola ale on na polaku jezdzi
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Autor bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki gaz też ciągle idzie w górę slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________ skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;( narazie szukam, diesla, jak nie znajdę nic sensownego, to przeszukam, 1,8T :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola taaa no i w srebrze bak pińcet litrów 2 kursy dziennie robię ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l gaz też ciągle idzie w górę :wink4 ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l ale benzyna jedzie a diesela pchają? nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy lubię tooo
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy ale ja lubię to zboczenie Ty ragga sprzedawaj cifa i kupuj coś z pierścieniami A i swoją drogą wpadaj może na spota wojewódzkiego do Rąblowa Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce może
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Autor gaz też ciągle idzie w górę :wink4 ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON no właśnie, a to nie ma sensu, tak jak pisałem, jestem nastawiony na diesla :gwizdanie:, bo mam w planach, youngtimera z mocną benzynką, także bedzie czym poudzierać Nie powiem, mi tak Kle, kle też nie przeszkadza