Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup se lampkę z W8 i h*j :decayed: Plastiki z S4 i sufit w alkantare.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kup se lampkę z W8 i h*j :decayed: Plastiki z S4 i sufit w alkantare.

też by było, ale ta poliftowa mi się bardziej widzi :decayed:, plastiki z s4 troszkę trudno dostępne, dlatego chyba wszystko pójdzie w alcantare :good:

Opublikowano

A co chcesz zrobić z tymi białymi takimi nie wiem jak to nazwać. To Między uszczelką a słupkami takie pół okrągłe.

Opublikowano
  • Autor

A co chcesz zrobić z tymi białymi takimi nie wiem jak to nazwać. To Między uszczelką a słupkami takie pół okrągłe.

jest taki barwnik do materiału w pędzelku :wink4:

Opublikowano

O to jak będziesz kupować ten barwnik to daj znać gdzie kupujesz albo coś. Bo też musze kupić.

Opublikowano

słuchaj a podsufitki polift nie lepiej kupić i włożyć lampkę :mysli:

Opublikowano
  • Autor

O to jak będziesz kupować ten barwnik to daj znać gdzie kupujesz albo coś. Bo też musze kupić.

widziałem to gdzieś na necie :wink4:, Somes robił tym u siebie właśnie te elementy przy podsufitce :wink4:

a gdzie tu fun :kox:, tak jak wyżej pisaliśmy z Krychą, mocowanie rączek jest inne, i nie wiem czy nie łatwiej bedzie wyrezać lampkę w przedliftowej podsufitce, niż bawić się z tymi pierdołami :wink4:

Opublikowano

Właśnie jest satysfakcja że się znowu coś samemu zrobiło a tak kupić zamontować każdy umie;)

Opublikowano
  • Autor

Właśnie jest satysfakcja że się znowu coś samemu zrobiło a tak kupić zamontować każdy umie;)

:naughty: :naughty: :naughty:

choroba :kox:

Opublikowano

Hehe tego nie da się chyba wyleczyć :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Hehe tego nie da się chyba wyleczyć :mysli:

raczej nie :decayed:

znajdz mi jeszcze podsufitke poliftową, z dziurą na szyberdach :naughty:, jest tego jak na lekarstwo na allegro niestety :thumbdown:

Opublikowano

kuzwa to rezanie :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

kuzwa to rezanie :kox: :kox:

jak zwykle :decayed:, narazie zbieram kasę i materiały, mam nadzieje że na wiosnę środek i z zewnątrz bede miał wszystko skończone, ale to tylko plany :wink4:, wiadomo jak to się coś lubi po drodze wysrać :decayed:

Opublikowano

No tak ja mam teraz ferie od szkoły to w robocie siedzę teraz 2 tygodnie. Po feriach kupuje springi h&r, podłokietnik, twoja lampa, I produkty do podsufitki. Myśle że też mi fajnie wyjdzie autko jak skończę wszystko.

Opublikowano
  • Autor

No tak ja mam teraz ferie od szkoły to w robocie siedzę teraz 2 tygodnie. Po feriach kupuje springi h&r, podłokietnik, twoja lampa, I produkty do podsufitki. Myśle że też mi fajnie wyjdzie autko jak skończę wszystko.

:good:, napewno :wink4:, ja też się rozglądam za podłokietkiem, najchetniej to bym łyknął ten od passata Fl, ale nie widzę na allegro taniej niż 300zł za kompletny :kwasny:

Opublikowano

No z passata jest najlepszy ale nie ma ich na allegro za fajną cene. Ja mam taki za 190zł ori a4 b5 wypatrzony

Opublikowano
  • Autor

No z passata jest najlepszy ale nie ma ich na allegro za fajną cene. Ja mam taki za 190zł ori a4 b5 wypatrzony

tak jak piszę 300zł najtańszy kompletny :wallbash:, oszołomy wołają dużo więcej bez tylnej popielniczki i zapalniczki :thumbdown:, nie spieszy mi się bardzo i czekam na jakąś okazję żeby takowego w dobrej kasie dorwać :decayed:

Opublikowano

No ja jeszcze z tym podłokietnikiem dokładnie nie wiem. Ja musze i tak jeszcze mase żeczy kupić do siebie kierownice, lampy, felgi.

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 21:31_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45827.30

Co o tym sądzisz jak zrobiłem prototyp boczków w skórze?

Opublikowano
  • Autor

No ja jeszcze z tym podłokietnikiem dokładnie nie wiem. Ja musze i tak jeszcze mase żeczy kupić do siebie kierownice, lampy, felgi.

na lampy sobie odłóż i kup sobie odrazu Bixenony od Qwertego :wink4:, zaoszczędzisz potem kase na soczewki i trochę rezanka :wink4:

ja miałem dzisiaj kupować soczewki, ale ukruszyłem zęba i zostawiłem dzisiaj 300zł u dentysty :wallbash:, i póki co Bixy muszą poczekać :confused4:

Opublikowano

Jak będzie mial to je wezme + hidy do tego najlepiej. Obczaj se ten link co ci wysłałem w poście poprzednim.