Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Czy termostat ma wpływ na zwiększenie spalania??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja sie nie zgodze z tym tylko ORI tak naprawde niektore czesci sa duzo lepsze od ORi;o sam mam termostat walher czy tam jakos tak i juz pol roku i nic ;O

Spamujesz Kolego :gwizdanie: co to jest pół roku? To jest nic. Już się nie czepiam i nie pytam, które zamienniki są lepsze niż ori, one co najwyżej mogą być porównywalnej lub tej samej jakości jeżeli idą z logo audi na pierwszy montaż.

Poza tym Kolega mgas już na poprzedniej stronie pisał że Wahler jako zamiennik ori termostatu ujdzie.

byc moze masz racje jednak ja jestem innego zdania :) tu bardziej chodzi o kase miedzy koncernami w ORI czesciach ;d ale to jest tylko moje zdanie i nie musisz wcale sie z tym zgadzac :)

Opublikowano

Kolego, odpuść sobie kanał 51. Wskazanie na kanale 49 i liczniku idzie z tego samego czujnika, tyle tylko, ze od 81st wskazowka na zegarach idzie na 90. Ja u siebie na klimatroniku obserwowalem temp dlugi czas - oscylowala okolo 80-82st. Problem w tym, ze komputer dostaje informacje o temp z innego czujnika ( tak naprawde to ten sam ale ma dwa obwody) Sprawdzic ta temp mozna podpinajc VAG w sekcji Engine grupa007 -ostatnia pozycja. W moim przypadku roznica byla spora- klimatronik pokazywal 82st a VAG wskazywal 70 st. POstanowilem zadzialac kompleksowo -zmienilem termostat (akurat dostalem wahlera od znajomego w prezencie) i czujnik (w aso 120zl -moj byl 4 pinowy, sa tez 2 i wtedy polowa ceny). Teraz klimatronik pokazuje 88-90 i VAG to samo. Zrobilem to 3 dni temu wiec jeszcze efekt nie znany ale licze na pozytywne zaskoczenie na stacji.

Opublikowano

polecam termostat firmy wahler w kilku autach sprawdzony i zero problemów