macjar Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Witam Mam pytanko, czy w waszych autkach z silnikami BFB jest wentylator na chłodnicy ? u mnie wentylator jest tylko na klimie , na chłodnicy jest tylko miejsce na duży wentylator Pozdrawiam
dio Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Chyba ktoś Ci go zajumał No chyba że to jest wersja do ciągłej jazdy, żeby pęd powietrza Ci go chłodził
Bromchit Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 U mnie są dwa wentylatory. Jak powinny być dwa wentylatory to muszą gdzieś wisieć nie podłączone kostki.
grzes1150 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 W BFB mam jeden wentylator po lewej stronie a po prawej takie jak by żaluzje i tak ma być. Prosty test- klima na ECON i zagrzej dobrze auto to zobaczysz czy wiatrak wystartuje.
OQS Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jasne że powinien być, wszystko ok u Ciebie z temperaturą np. podczas stania w korku?
grzes1150 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 No u mnie jest jeden od strony silnika i schładza chłodnice sinika i klimy. Zrób fotke
Wihajster Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 W BFB mam jeden wentylator po lewej stronie a po prawej takie jak by żaluzje i tak ma być. Prosty test- klima na ECON i zagrzej dobrze auto to zobaczysz czy wiatrak wystartuje. zgadza sie
Rekomendowane odpowiedzi