alf Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Witam. Zimą miałem wymianę rozrządu, Teraz okazało się, że przy okazji wyciekł gaz. Byłem nabić klimę (280 z filtrem i pseudo odgrzybianie) Na drugi dzień klima pusta Od dołu widzę na wężach zieloną maź, czyli wyciek. Czy powinni ponownie nabić w ramach reklamacji. Mówiłem im, że prawdopodobnie podczas wymiany rozrządu doszło do wycieku. Powinni chyba najpierw sprawdzić i usunąć ustekę
goldi Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Według mnie gościu który nabijał ci klimatyzację i odgrzybiał powinnień sprawdzić po nabiciu czy jest szczelna tym bardziej że powiedziałeś mu że coś jest nie tak
moskal Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Zapłacisz Ty , powiedza ze uszkodzenie jest świeze i nigdy w zyciu im o tym nie mówiłeś
alf Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Napełniałem w piątek przed zamknięciem a reklamowałem w sobotę rano, więc wyciekło w nocy :gwizdanie: Pierwsze pytanie było, czy coś było naprawiane
mech15 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 mechanik przed nabiciem czynnikiem powinien ci sprawdzić szczelność!!
alf Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Czyli powinienem teraz zapłacić za usunięcie nieszczelnosci, ale za ponowne nabicie nie ?
Armi Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Czyli powinienem teraz zapłacić za usunięcie nieszczelnosci, ale za ponowne nabicie nie ? Za nic nie powinieneś płacić teraz, jak będzie ... zależy od Ciebie i uporu "mechanika".
Kali S4 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Partacz nie sprawdził szczelności przed napełnieniem układu. Jedź i walcz o swoje,skoro było pusto to na logikę trzeba sprawdzić dlaczego
alf Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Wiem że partacz Bo jak byłem z reklamacją to patrzył od spodu, i było mokre ale stwierdził, że to olej z silnika. W domu zajżałem z latarką, i jest to zielona maź.
hornet Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Kłuć się bo spier.....ł sprawę. Niech sobie nie myśli, że może nie dopilnować czegoś i ujdzie mu to.
alf Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra, czyli racja po mojej stronie. Tylko rano jeszcze do mechanika, żeby otworzył maske,bo jak byłem w sobotę rano reklamować klime, to pękła linka niunia jak sie zesra to i po nogach
Kali S4 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra, czyli racja po mojej stronie. Tylko rano jeszcze do mechanika, żeby otworzył maske :decayed:bo jak byłem w sobotę rano reklamować klime, to pękła linka niunia jak sie zesra to i po nogach powiedz temu od klimy że przy okazji linkę zj***ł :decayed:
alf Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Hmm... sprzęgło też mam do roboty może z klimy trysnęło na docisk ale czy to łyknie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi