BADU Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Witam ,potrzebuje pociągnąć przewód od samego radia aż do kufra czy ktoś wie jak to mądrze zrobić i sie nie na robić a raczej nic nie zepsuć
paweu1 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Prawym progiem, czyli od strony pasażera, lub tunelem środkowym Żeby nie było zakłoceń od instalacji, która jest w lewym progu
BADU Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Dzięki ale trochę ogólnikowo,bo nie bardzo wiem ja sie do tego zabrać ,co odkręcić żeby nie połamać itd
paweu1 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Musisz odkręcić schowek pasażera, plastik na słupku A (pod schowkiem z prawej strony), plastik z prawego progu, tylną kanapę i w bagażniku musisz to jakoś madrze rozplanować
mgas Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 zobacz czy kieszeń jest od zmieniarki, bo od czytnika navi jest troche inna i trzeba ja pomodzic, mam zeskanowana instrukcje podlaczenia pinow ale nie mam twojego e-maila.
Rekomendowane odpowiedzi