WojtekA48E Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 shit, a ja musiałem wyciągnąć akugada do naładowania. Nie mówicie że teraz furka nie będzie chciała sama jeździć? Teraz to jestem zmartwiony, bo nie mam nic żeby ten stan rzeczy zmienić...prosze o uspokojenie moich zszarganych nerwów...(jak najszybciej)
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 shit, a ja musiałem wyciągnąć akugada do naładowania. Nie mówicie że teraz furka nie będzie chciała sama jeździć? Teraz to jestem zmartwiony, bo nie mam nic żeby ten stan rzeczy zmienić...prosze o uspokojenie moich zszarganych nerwów...(jak najszybciej) wszystko powinno być ok jeśli nie miałeś problemów z przepustnicą. Jeśli miałeś to musisz podjechać tylko na adaptację i po problemie. Poza tym kod radia będziesz musiał wklepać.
WojtekA48E Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Problemów nie miałem więc powinno być oki, kod do radyjka mam więc nie będzie źle, dzięki Kaziu_Wichuro...
Rekomendowane odpowiedzi